Neler Yeni

Elimizdeki statik elektrik anakarta ve diğer bileşenlere zarar verir mi

Shadowv2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Toy
Yeni aldığım anakartımı yatağın üstünde monte ettim hem yumuşak zemin diye hem de rahat olurum diye fakat bunları yaptıktan sonra statik elektriğin anakarta ve bilgisayar bileşenlerine zarar verebileceğini öğrendim.Sizce anakartım arızalı mıdır ? Şuan da psuyu almadığım için bunu test edemiyorum.Sadece işlemci ve ram var onlar da anakartın üzerinde monteli şekilde duruyorlar.Bu durumu çok kafaya taktım anakartımın böyle bir durumdan dolayı çöp olma ihtimali var çünkü.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Yeni aldığım anakartımı yatağın üstünde monte ettim hem yumuşak zemin diye hem de rahat olurum diye fakat bunları yaptıktan sonra statik elektriğin anakarta ve bilgisayar bileşenlerine zarar verebileceğini öğrendim.Sizce anakartım arızalı mıdır ? Şuan da psuyu almadığım için bunu test edemiyorum.Sadece işlemci ve ram var onlar da anakartın üzerinde monteli şekilde duruyorlar.Bu durumu çok kafaya taktım anakartımın böyle bir durumdan dolayı çöp olma ihtimali var çünkü.

Basrii

80+ Bronze
O kadardan bişey olacağını sanmıyorum. Kaydırak yapıp kaydırmadın ya...

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Ben anakartı yaladım bir sey olmadi sans işi

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Bende seviyorum anakartımı ama sen biraz ileri gitmişsin galiba :D. (alıntılamayı unuttum düzenleyerek de alıntılayamıyorum kb)

Shadowv2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Toy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu video içimi rahatlattı bana da ilk başta böyle bir şey saçma gelmişti zaten ne bir çıt sesi geldi ne de bir şey zaten ellerim terliydi dokunduğumda.Nemli olunca statik elektrik olma olasılığı azalır diye biliyorum.Ortam da nemliydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,369
Üyeler
160,528
Son üye
Ferzah
Top Bottom