Olay şu: Elon bitcoin ile araç satın uygulamasını askıya aldı. Bu da bitcoinde bir düşüş meydana getirdi. Altcoinler de bitcoinle beraber baya bir gerilediler( istisnalar var tabii). Sonuç olarak da bu Elon milletin parasıyla oynuyor işte böyle.Anlamadim?
Kripto para piyasasını manipüle etmek. Daha ne olsun.Elon Musk ın suçu ne?
İsyan etmek yerine amaç bilgilendirmek olsa daha mantıklı olurmuş sanki.Konu gereksiz mi bana mı öyle geliyor?
Aynen elonun derdi dump yaptırıp alttan toplayıp üsten satmak değilde çevre aynenElon Musk en iyisini yaptı. Çevre her şeyden daha önemli.
Gereksizce ne halt yemeye tıklıyon giriyon bide yorum yazıyosunKonu gereksiz mi bana mı öyle geliyor?
Kendimi bilgilendirdim millet kaldı aynenKripto para piyasasını manipüle etmek. Daha ne olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İsyan etmek yerine amaç bilgilendirmek olsa daha mantıklı olurmuş sanki.
Adam dünyanın en zengini 5 kuruşa mı ihtiyacı olacak. Zaten öyle olsa dava açılır. Bari onu bilin.Aynen elonun derdi dump yaptırıp alttan toplayıp üsten satmak değilde çevre aynen
Dostum burası forum, senin sosyal medya hesabın değil. Eğer bir konu açtıysan o konuya herkes özgürce yorum yapma hakkına sahiptir zaten, bunu sana sormazlar. İkincisi yardım edeceğimiz bir konu yoksa bu konuyu "Konu Dışı" kategorisine açman daha sağlıklı olur.Aynen elonun derdi dump yaptırıp alttan toplayıp üsten satmak değilde çevre aynen
Gereksizce ne halt yemeye tıklıyon giriyon bide yorum yazıyosun
Kendimi bilgilendirdim millet kaldı aynen
Aynen kardeşim çok haklısın bilemedik affeyleAdam dünyanın en zengini 5 kuruşa mı ihtiyacı olacak. Zaten öyle olsa dava açılır. Bari onu bilin.
Ne güzel dediniz özgürce yorum yapıyorsan özgürce konu açarım SANA NEDostum burası forum, senin sosyal medya hesabın değil. Eğer bir konu açtıysan o konuya herkes özgürce yorum yapma hakkına sahiptir zaten, bunu sana sormazlar. İkincisi yardım edeceğimiz bir konu yoksa bu konuyu "Konu Dışı" kategorisine açman daha sağlıklı olur.
5 kuruş mu milyar de sen onaAdam dünyanın en zengini 5 kuruşa mı ihtiyacı olacak. Zaten öyle olsa dava açılır. Bari onu bilin.