Neler Yeni

Elraenn Ve Donanım arşivi tartışması.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Abdullah bunları söylemeden önce kaç kişi yazdı zaten yorumlarında bir dünya eleştri var onları da mı okumamış. Benim attığım yorum bile 200 küsür kişi tarafından beğenildi. Abdullah tanınmış kişi olduğu için tutuştu cevap verdi bizi takmadı. Orda diyorsa özelden uyarsaydın diye. Yorumları okusa zaten uyarıldı çoğu kişi tarafından. @Abdullah Hacıgül

Canciger

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Can Bozkurt
Discord
𝑪 𝒂 𝒏 🗡#4464
Abdullah bunları söylemeden önce kaç kişi yazdı zaten yorumlarında bir dünya eleştri var onları da mı okumamış. Benim attığım yorum bile 200 küsür kişi tarafından beğenildi. Abdullah tanınmış kişi olduğu için g*tü tutuştu cevap verdi bizi takmadı. Orda diyorsa özelden uyarsaydın diye. Yorumları okusa zaten uyarıldı çoğu kişi tarafından. @Abdullah Hacıgül
Bi canlı yayın gider.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Abdullah bunları söylemeden önce kaç kişi yazdı zaten yorumlarında bir dünya eleştri var onları da mı okumamış. Benim attığım yorum bile 200 küsür kişi tarafından beğenildi. Abdullah tanınmış kişi olduğu için g*tü tutuştu cevap verdi bizi takmadı. Orda diyorsa özelden uyarsaydın diye. Yorumları okusa zaten uyarıldı çoğu kişi tarafından. @Abdullah Hacıgül
Hocam küfürü silin uyarı alırsınız. Sansürlü olsa bile yasak.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Elraenn en sevdiğim yayıncı çok samimi birisi Donanım arşivinide çok severim zaten silver olmamdan belli ama Tuğkan abi burda kaç yıldır sistem toplayan adama ssd disine ayıp ayıp şeyler demesi çok yanlış. 2side benim için ayrı bir yere sahip 2 si kavga ederse etsin ben 2sinide izlerim.Ama burda maalesef Elraenn haksız gibi gözüküyor.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
tuğkan biliyorum buraları okuyosun sana dc de bırakırım dostum al beni sana tek tek sattığın sistemin ne denli kötü olduğunu anlatayım
ben seni karınca çiftliğinden beri takip ediyorum karakterin düzgündür lakin bu twitch işlerine girdin ve önerdiğin sistemler kötü

ayrıca forum için de birkaç kelime yazayım
çok takılmayın adamlar ticari kaygı ile sistem satıyolar

kazan kazan usulü

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Elraenn en sevdiğim yayıncı çok samimi birisi Donanım arşivinide çok severim zaten silver olmamdan belli ama Tuğkan abi burda kaç yıldır sistem toplayan adama ssd disine ayıp ayıp şeyler demesi çok yanlış. 2side benim için ayrı bir yere sahip 2 si kavga ederse etsin ben 2sinide izlerim.Ama burda maalesef Elraenn haksız gibi gözüküyor.
Bu arada Donanım arşivide yanlışlıkla haklıyken haksız duruma düşmüş.Bunu post atmak yerine özelden yazsaydı daha iyi olabilirdi.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
suçlu inventus iğrenç sistem yapıp milleti birbirine düsürüyor
dogru bakıs acısı budur bence :D unlost ta da aynı durum var sistemleri iyi ama pahalı

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Kendi görüşüm Abdullah abi haklı. Yorumda 3600'ü 3500x olarak değiştirdi ve fiyatı da aynı kaldı diyor. Abdullah abi videoda zaten demişti 3600'ün stok durumu az diye. 3500x'e geçti sonra ve yanlış hatırlamıyorsam 200-250TL gibi bir indirim de yaptı sisteme.

Bu görüşümü DA forumda olduğum için yapmadım. Gerçekler bunlar. Şuanda Daha F/P sistem yapan yok. Olsa da C4 psu , kronik sorunlu ssd. Hava akışı olmayan kasa, Tek fanlı ekran kartları. Ne beklersin ki?

Bu arada Twitch'de olsun, Youtube'da olsun tüm yayınlarını ve videolarını izlerim. Gerçekten en sevdiğim yayıncı.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İki tarafta haksız. Donanım Arşivi bunu post olarak paylaşmak yerine özelden yazarak çözebilirdi. Elraenn in de bu kelimeleri kullanması yanlış. İki tarafta hata yapmış.
Bayağı genişsiniz maşallah karşı taraf gelip benimle özelden konuşmayacak konuda %100 haksız olan birisi sosyal medyada bir de gelip küfürlü konuşacak ben de gidip ona özelden yazıp anlaşmaya çalışacağım? ben haklı mıyım haksız mıyımı tartışmıyorum gel yayın yapalım her şeyin yalan yanlış olduğunu insanlara göstereyim diyorum hangi akla hizmet iki taraf hata yapmış diyebiliyorsunuz

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kendi görüşüm Abdullah abi haklı. Yorumda 3600'ü 3500x olarak değiştirdi ve fiyatı da aynı kaldı diyor. Abdullah abi videoda zaten demişti 3600'ün stok durumu az diye. 3500x'e geçti sonra ve yanlış hatırlamıyorsam 200-250TL gibi bir indirim de yaptı sisteme.

Bu görüşümü DA forumda olduğum için yapmadım. Gerçekler bunlar. Şuanda Daha F/P sistem yapan yok. Olsa da C4 psu , kronik sorunlu ssd. Hava akışı olmayan kasa, Tek fanlı ekran kartları. Ne beklersin ki?

Bu arada Twitch'de olsun, Youtube'da olsun tüm yayınlarını ve videolarını izlerim. Gerçekten en sevdiğim yayıncı.
Sözüne ek al kardeşim dediğinin kapı gibi kanıtı da burada: https://donanimarsivi.com/forum/konu/da-sistem-3-5199-tl-ile-tekrar-stokta.135155/

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bayağı genişsiniz maşallah karşı taraf gelip benimle özelden konuşmayacak konuda %100 haksız olan birisi sosyal medyada bir de gelip küfürlü konuşacak ben de gidip ona özelden yazıp anlaşmaya çalışacağım? ben haklı mıyım haksız mıyımı tartışmıyorum gel yayın yapalım her şeyin yalan yanlış olduğunu insanlara göstereyim diyorum hangi akla hizmet iki taraf hata yapmış diyebiliyorsunuz
sorsan tuğkana 3500x ile 3600 arasındaki farkı bilmez laf yapmış

bomboooş ticari kaygılar içinde yüzen işler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom