Neler Yeni

Elraenn'in yayında tavsiye ettiği 25k'lık pc'nin rezalet fiyatı

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Twitch te gezerken önerilen kanallarda Elraenn denk geldim bi açıp bakıyım dedim ve bir pc tavsiye ediyordu yani msı laptopun tanıtım vidosunu izliyordu sonunda dediki işte yayına özel bir fiyat olucak dedi ve bende bir indirim olucak herhalde deyip devam ettim izlemeye iyibir fiyat olsa konu açıcaktım tavsiye olarak ve dediki normal fiyatı 32k olan bu sistemi size özel vatan 24.999tl veriyoruz dedi ürün bu ve kendisi araştırıp makul fiyat oldunu söyledi peki
bakın hiç derin bir araştırma yapmadım sadece şu akakçce msı katana bu en üstte çıkan ürün ise şu bakın tek yaptım akakçcede msı katana yazmak

tamam sponsor alınmış anlarız bunu çoğu yayıncı gibi buna kimsenin lafı evet satılan üründen komisyonda alınıyor üç beş bişey de bunlar galiba 3000tl 4000tl felan alıyor galiba bu ürünün sadce 11 nesil intelli olanı ve (3060) lı modeli 20k tamam 12 nesil yeni neslil bir işlemcide de ekran kartı 3050 olduktan sonra 12700 olsa ne yazar 12900 daha iyisi varsa o olsun gerek yok hiç çünkü o işlemci oyunlarda yatıcak %30 40 çalışıcak verdin 5k ya yazık ayriyeten aldın fps 3060 lı sistemden daha az olucak en azından şunu desin sponsorumuz msı vatanla işbirliği ile bu sistemi size göre fiyatla çıkardı alabilirsiniz demeli yok araştırdım 25k ya alınabilicek en iyisi felan bu sadece akakçeye girip msı katana yazsın sadece bu direk en üset 3060 olanı görse şunu der insan yazık o kadar insanı enayi yerine koymamalıyım pcden anlamadı belli anlamıyorsan girmiceksin bu işe bu kadar basit şimdi illaki o sistemi alan olcucak sırf o gösterdi için yazık günah gerçekten o verilen paraya

EDİT: şurayada forumda reklam olarak önerilen laptopu bırakıyorun 300hz 3060lı ve 23k

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Twitch te gezerken önerilen kanallarda Elraenn denk geldim bi açıp bakıyım dedim ve bir pc tavsiye ediyordu yani msı laptopun tanıtım vidosunu izliyordu sonunda dediki işte yayına özel bir fiyat olucak dedi ve bende bir indirim olucak herhalde deyip devam ettim izlemeye iyibir fiyat olsa konu açıcaktım tavsiye olarak ve dediki normal fiyatı 32k olan bu sistemi size özel vatan 24.999tl veriyoruz dedi ürün bu ve kendisi araştırıp makul fiyat oldunu söyledi peki
bakın hiç derin bir araştırma yapmadım sadece şu akakçce msı katana bu en üstte çıkan ürün ise şu bakın tek yaptım akakçcede msı katana yazmak

tamam sponsor alınmış anlarız bunu çoğu yayıncı gibi buna kimsenin lafı evet satılan üründen komisyonda alınıyor üç beş bişey de bunlar galiba 3000tl 4000tl felan alıyor galiba bu ürünün sadce 11 nesil intelli olanı ve (3060) lı modeli 20k tamam 12 nesil yeni neslil bir işlemcide de ekran kartı 3050 olduktan sonra 12700 olsa ne yazar 12900 daha iyisi varsa o olsun gerek yok hiç çünkü o işlemci oyunlarda yatıcak %30 40 çalışıcak verdin 5k ya yazık ayriyeten aldın fps 3060 lı sistemden daha az olucak en azından şunu desin sponsorumuz msı vatanla işbirliği ile bu sistemi size göre fiyatla çıkardı alabilirsiniz demeli yok araştırdım 25k ya alınabilicek en iyisi felan bu sadece akakçeye girip msı katana yazsın sadece bu direk en üset 3060 olanı görse şunu der insan yazık o kadar insanı enayi yerine koymamalıyım şimdi illaki o sistemi alan olcucak sırf o gösterdi için yazık günah gerçekten o verilen paraya
Kullanım amaçları farklı. işlemci gücünü sadece oyun için karşılaştırmayın.
1648669842246.png

Bunlar ne kadar doğru bilemem, ama Renderda yüksek farklar yaratırlar rahat.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanım amaçları farklı. işlemci gücünü sadece oyun için karşılaştırmayın.
Alıntıyı görüntüle

Bunlar ne kadar doğru bilemem, ama Renderda yüksek farklar yaratırlar rahat.
hocam aralarında 5k fiyat oynuyor ve ekran kartı 3050 şuna bakın 5k fazla verip sırf 12700h alınması sence mantıklımı eğer mantıklı ise gidip alın böyle düşünen birisine bişey demem

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
hocam aralarında 5k fiyat oynuyor ve ekran kartı 3050 şuna bakın 5k fazla verip sırf 12700h alınması sence mantıklımı
İş adamı için mantıklı olabilicek düzeyde. oyun oynuyorsan zaten Tulpar serisi dışı bu bütçede Laptop alınmasını önermiyorum ben.

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney
hocam aralarında 5k fiyat oynuyor ve ekran kartı 3050 şuna bakın 5k fazla verip sırf 12700h alınması sence mantıklımı eğer mantıklı ise gidip alın böyle düşünen birisine bişey demem
Hyr

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Recep Karataş
Elraen fanları alır. Çoğu insan oyun için alıyor zaten

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Adamın anlayıp anlamaması pek önemli olmuyor maalesef. Popüler olsa yeterli. Ne de olsa adam yap dediğini sorgulamadan yapacak bir kitleye bile sahip.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Bence mantıklı bir tarafı yok. Tamamen sponsor :)
İş adamı için mantıklı olabilicek düzeyde. oyun oynuyorsan zaten Tulpar serisi dışı bu bütçede Laptop alınmasını önermiyorum ben.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bence mantıklı bir tarafı yok. Tamamen sponsor :)
Sponsor olayı yüksek tabi. Konu açılmasını saçma buldum sadece :D
En ucuz i5 12700H kendisi. AMD Muadilini bilmiyorum. belki onlar daha ucuzdur. sadece işlemci gücü bakımından söyledim.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

tamam sponsor alınmış anlarız bunu çoğu yayıncı gibi buna kimsenin lafı evet satılan üründen komisyonda alınıyor üç beş bişey de bunlar galiba 3000tl 4000tl felan alıyor galiba bu ürünün sadce 11 nesil intelli olanı ve (3060) lı modeli 20k tamam 12 nesil yeni neslil bir işlemcide de ekran kartı 3050 olduktan sonra 12700 olsa ne yazar 12900 daha iyisi varsa o olsun gerek yok hiç çünkü o işlemci oyunlarda yatıcak %30 40 çalışıcak verdin 5k ya yazık ayriyeten aldın fps 3060 lı sistemden daha az olucak en azından şunu desin sponsorumuz msı vatanla işbirliği ile bu sistemi size göre fiyatla çıkardı alabilirsiniz demeli yok araştırdım 25k ya alınabilicek en iyisi felan bu sadece akakçeye girip msı katana yazsın sadece bu direk en üset 3060 olanı görse şunu der insan yazık o kadar insanı enayi yerine koymamalıyım pcden anlamadı belli anlamıyorsan girmiceksin bu işe bu kadar basit şimdi illaki o sistemi alan olcucak sırf o gösterdi için yazık günah gerçekten o verilen paraya
Bakın forumda reklamada önerilen laptopa bakın 300hz 3060 var 23k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,753
Üyeler
161,746
Son üye
Metekral123
Top Bottom