Neler Yeni

Elraenn'in yayında tavsiye ettiği 25k'lık pc'nin rezalet fiyatı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Unlost ta yapmıştı, yaş ortalaması düşükse tamam demiştir
Unlostun ilk çıkardığı sistem kötü değildi bu arada. Şuan kötü ama, ilk çıktığı zaman birçok kişi beğenmişti.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,205
İsim
Kadir
Bu tip büyük yayıncılarla yapılan anlaşmalarda satıştan çok tanıtım amacı güdülüyor hem MSI hem de Vatan ortak tanıtım kararı almıştır. Bu ürünün 25.000 TL olmasını geçtim yayını izleyen kaç kişi alır ki? Fiyattan ve ürünün satışından çok amaç markanın reklamını yapmak gibi geldi ama eğer ürünün satışı amaçlanıyorsa fiyasko...

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Unlostun ilk çıkardığı sistem kötü değildi bu arada. Şuan kötü ama, ilk çıktığı zaman birçok kişi beğenmişti.
Yayıncı olarak iyi fakat çıkardı sistemde net para tuzağı zamanında donanım arşivi instagramdan açıklama yaptı sistem parçalarını akakçeden aratarak çok daha ucuza topladı ve kendisi tr en iyi fp ürünü diye çıkardı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Yayıncı olarak iyi fakat çıkardı sistemde net para tuzağı zamanında donanım arşivi instagramdan açıklama yaptı sistem parçalarını akakçeden aratarak çok daha ucuza topladı
Ben sistemi eleştiriyorum. yayıncıyı değil. sistem rezalet denilecek bir sistem değildi. yanlış hatırlıyor olabilirim, ama bu yayıncı kasa olayını birazcık o başlatmıştı heralde. Tam emin değilim.
Sponsorlu sistemleri genel olarak kötü diye eleştirmemek lazım. İtopyadaki sistemlerin %99'u sponsorlu zaten :D

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Ben sistemi eleştiriyorum. yayıncıyı değil. sistem rezalet denilecek bir sistem değildi. yanlış hatırlıyor olabilirim, ama bu yayıncı kasa olayını birazcık o başlatmıştı heralde. Tam emin değilim.
Sponsorlu sistemleri genel olarak kötü diye eleştirmemek lazım. İtopyadaki sistemlerin %99'u sponsorlu zaten :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani kesinlikle unlost un çıkardı sistemi iyi demeyin ve mesele sponsor olayı değil

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Yani kesinlikle unlost un çıkardı sistemi iyi demeyin ve mesele sponsor olayı değil
Mesele sponsor olayı değilse bu konu neden açıldı? bal gibide sponsor olayı. Attığınız laptoplardan birisi işlemci gücü, diğeri ekran kartı olarak daha iyi. İkisininde kullanımı farklı.
9 5950X+ RTX 3060'ın da alıcısı olur.
5 5600X+ RTX 3070'inde.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Mesele sponsor olayı değilse bu konu neden açıldı? bal gibide sponsor olayı. Attığınız laptoplardan birisi işlemci gücü, diğeri ekran kartı olarak daha iyi. İkisininde kullanımı farklı.
9 5950X+ RTX 3060'ın da alıcısı olur.
5 5600X+ RTX 3070'inde.
Tamam hocam o zaman gidip o sistemi alabiliriniz başka bir şey demem size ama satıştan payınızı almayı unutmayın bolca kalıyorda o yüzden :D

.......

80+ Bronze
Ben de izleyince bunu farkettim ve konu açmayı düşünüyordum fakat tepki falan verirler diye açmadım.Bu fiyata 3070 hadi en kötü 3060 laptoplar bulunuyor, cidden bu laptopu sadece anlamayan biri önerir.Elraenn bir yayınında sponsorluk hakkında sadece takipçilerin yararına olacak sponsorlukları kabul ederim vs. diye iki saat edebiyat yapıyordu, gidip bunu tanıtması tam komedi.Araştırdım demesi de daha komik.Ayrıca bu adamın adam gibi sponsor yayını yaptığını görmedim.Gülüyor falan anlat işte düzgünce.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Tamam hocam o zaman gidip o sistemi alabiliriniz başka bir şey demem size ama satıştan payınızı almayı unutmayın bolca kalıyorda o yüzden :D
Dediğimi anlamamak için çok uğraşıyorsunuz. iyi forumlar.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Twitch te gezerken önerilen kanallarda Elraenn denk geldim bi açıp bakıyım dedim ve bir pc tavsiye ediyordu yani msı laptopun tanıtım vidosunu izliyordu sonunda dediki işte yayına özel bir fiyat olucak dedi ve bende bir indirim olucak herhalde deyip devam ettim izlemeye iyibir fiyat olsa konu açıcaktım tavsiye olarak ve dediki normal fiyatı 32k olan bu sistemi size özel vatan 24.999tl veriyoruz dedi ürün bu ve kendisi araştırıp makul fiyat oldunu söyledi peki
bakın hiç derin bir araştırma yapmadım sadece şu akakçce msı katana bu en üstte çıkan ürün ise şu bakın tek yaptım akakçcede msı katana yazmak

tamam sponsor alınmış anlarız bunu çoğu yayıncı gibi buna kimsenin lafı evet satılan üründen komisyonda alınıyor üç beş bişey de bunlar galiba 3000tl 4000tl felan alıyor galiba bu ürünün sadce 11 nesil intelli olanı ve (3060) lı modeli 20k tamam 12 nesil yeni neslil bir işlemcide de ekran kartı 3050 olduktan sonra 12700 olsa ne yazar 12900 daha iyisi varsa o olsun gerek yok hiç çünkü o işlemci oyunlarda yatıcak %30 40 çalışıcak verdin 5k ya yazık ayriyeten aldın fps 3060 lı sistemden daha az olucak en azından şunu desin sponsorumuz msı vatanla işbirliği ile bu sistemi size göre fiyatla çıkardı alabilirsiniz demeli yok araştırdım 25k ya alınabilicek en iyisi felan bu sadece akakçeye girip msı katana yazsın sadece bu direk en üset 3060 olanı görse şunu der insan yazık o kadar insanı enayi yerine koymamalıyım pcden anlamadı belli anlamıyorsan girmiceksin bu işe bu kadar basit şimdi illaki o sistemi alan olcucak sırf o gösterdi için yazık günah gerçekten o verilen paraya

EDİT: şurayada forumda reklam olarak önerilen laptopu bırakıyorun 300hz 3060lı ve 23k
Hocam konuyu okurken yoruldum lütfen noktalama işareti kullanın ya da cümlenizin bitiminde enter ile boşluk bırakın.
Onun dışında haklısınız evet.

fiyatlara bak allahım

Top Bottom