🔥İndirim Elvan 1 KG Hindistan Cevizli Boncuklu Çikolata 123 TL

Zaten buraya yazmaktaki amac bilmeyenleri bilgilendirmek :D ki kullanilan yag vs normal degil. Her abur cuburda bunlar kullanilmiyor
Hemen hemen hepsinde kullanılıyor aga. Kimse palm yağı içeren ürün hayatımda yemedim demesin elbet yüzlerce defa yemişizdir. Tabi bilinçlenmek güzel mümkün olduğunca yemeyelim ama bilmeyen olacağını sanmıyorum ben.

Kanser olmak isteyen kişiler için indirim açtığın için teşekkürler.

tam hidrojene bitkisel yağ (palm kernel), emülgatör (soya lesitini), aroma verici, bitkisel yağ (kanola, Ayçiçek, palm), peynir altı suyu tozu (süt), yağsız süt tozu, emülgatör (soya lesitini, bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritleri)

Şu çağda katkı maddelerine öcü gibi bakmayı bırakın artık. Marketten aldığınız yoğurttan salçaya kadar her şeyin içinde tonla katkı maddesi var.
Pazardan aldığınız sebze-meyveler de pesimist ve bolca tarım ilacı içeriyor. Hiçbirimiz doğal beslenmiyoruz, kendi ürününü yetiştiren köylü veya ultra zengin bir birey olmadığımız sürece bu katkı maddeleri vücudumuza girmeye devam edecek, bundan kaçış yok.

Bakmayın zehir diyenlere, çayın yanında iyi gider yapıştırın.

eyvah günde 5 paket noddle yiyen elemanlar doluşmuş bile yediği tavuk ve yumurtadan tut hormonlu içeriğini bilmediği şeyleri yiyip raf ömrü uzasın diye binbir kimyasallara bulaşmış her şeyi yedikten sonra bunu yemeyerek sağlıklı kaldıklarını düşünüyorlar

eyvah günde 5 paket noddle yiyen elemanlar doluşmuş bile yediği tavuk ve yumurtadan tut hormonlu içeriğini bilmediği şeyleri yiyip raf ömrü uzasın diye binbir kimyasallara bulaşmış her şeyi yedikten sonra bunu yemeyerek sağlıklı kaldıklarını düşünüyorlar
hiçbirini yemiyorum

Şu çağda katkı maddelerine öcü gibi bakmayı bırakın artık. Marketten aldığınız yoğurttan salçaya kadar her şeyin içinde tonla katkı maddesi var.
Pazardan aldığınız sebze-meyveler de pesimist ve bolca tarım ilacı içeriyor. Hiçbirimiz doğal beslenmiyoruz, kendi ürününü yetiştiren köylü veya ultra zengin bir birey olmadığımız sürece bu katkı maddeleri vücudumuza girmeye devam edecek, bundan kaçış yok.

Evet ya hay ağzını öpiyim french kiss atayım birader. Son 1 senedir de bunlar türedi. Yok şunu yemeyin bunu yemeyin.
Qardeşim fıstıklı şeyler yemeyin avrupadan dönen fıstıkları iteliyorlar bize. Vay anasını ciddi misin yaw. Her şeyi çözmüşsün reis.

Tamam hocam haklısınız evet zararlı evet yememek gerekir de bu kadar kasmayın Allah aşkına. Herhangi bir caddeye çıktığınızda muhtemelen etrafınızdaki 15 kişi sigara içtiği için oradaki maruz kaldığınız dumandan bile bu abur cuburlardan ömrünüzde alamayacağınız toksinleri alıyorsunuz. Bu kadar obsesyon haline getirmeyin hiç mi abur cubur yemediniz hayatınızda. Dediğin gibi o zaman her ürünü kendin yetiştirmek zorundasın.

Tamam her şeyde katkı maddesi olabilir, bu bu ürünü kabul edilebilir mi yapıyor?
Herkes küfür ediyor ben de edebilirim demek gibi bi şey bu.
Bende de indirim hastalığı var, ucuz bulduğum şeyi almadan rahat edemem ama konudaki ürünü alıp yemeyecek kadar kendime ve vücuduma saygım var…
Hangi şartlarda nerede nasıl üretildiği konusunda da şüphelerim var.

Burası indirim forumu mu? Sağlık forumu mu ? Her paylasilan gida indirimin altinda ot gibi bitiyorsunuz. Sizene kardesim sagligini dusunen almaz zaten sizemi kaldi konuda Canan Karatay lik yapmak herseyin bi yeri var ilgisiz alakasiz bos konusmayın begenmiyorsaniz gecin gidin birsey yazmak zorunda degilsiniz.
Sanki yediginiz hersey saglikli bi buradakiler sagliksiz

Burası indirim forumu mu? Sağlık forumu mu ? Her paylasilan gida indirimin altinda ot gibi bitiyorsunuz. Sizene kardesim sagligini dusunen almaz zaten sizemi kaldi konuda Canan Karatay lik yapmak herseyin bi yeri var ilgisiz alakasiz bos konusmayın begenmiyorsaniz gecin gidin birsey yazmak zorunda degilsiniz.
Sanki yediginiz hersey saglikli bi buradakiler sagliksiz
bayağı boş konuşuyoruz knk ya. tüm ürünler aynı mı da sağlıksız oluyor? sağlık sorunları yaşamak istiyorsan buyur al. açıkladım zaten önceki mesajlarda

Elvan'ın üretim tesisi Sakarya'da yani benim şehrimde. Bayramlarda vesaire fabrika satış mağazasına gidip bir poşet abur cubur aldığımızı iyi bilirim. Ancak tadına gelecek olursak vasatın üstü. Param olsa almam

• Hahaha
Reaksiyonlar: S4N0
Geri