vinsanity1525
80+ Bronze
- Katılım
- 22 Aralık 2022
- Mesajlar
- 798
- Reaksiyon skoru
- 243
üstüne bi su içerler dicemde pet şişelerede %25 zam geldi
Oturulucak evin kirasını ödeyebiliyorlarsa otursunlar.Emekli insanın parayla işi ne çalışmış durmuş hayatı boyunca. Evinde otursun keyfini yapsın.
Yaşlılarda kirada oturmak nadir bir durum değil mi? Evlatlarının galeyanına gelip evinden olup kiraya düşen yaşlılar nadir durumda.Oturucak evin kirasını ödeyebiliyorlarsa otursunlar.
soğan ekmek yerim yinede vazgeçmem diyen kitle seve seve yesinlerOturulucak evin kirasını ödeyebiliyorlarsa otursunlar.
Her yaşlı o kafada değil az da olsa o kafada olmayan emekli tanıdıklarım var.soğan ekmek yerim yinede vazgeçmem diyen kitle seve seve yesinler
%60'ının evi olsun kalan %40'ı sokakta mı yatacak?Yaşlılarda kirada oturmak nadir bir durum değil mi? Evlatlarının galeyanına gelip evinden olup kiraya düşen yaşlılar nadir durumda.
her yaşlı demedim zaten lafım o kitleyeHer yaşlı o kafada değil az da olsa o kafada olmayan emekli tanıdıklarım var.
%60'ının evi olsun kalan %40'ı sokakta mı yatacak?
Abartma istersen. Zamanında bütün yaşlılar nasibini alıp o Türkiye'de tapu belirsizliği varken çökmüşlerdir evlerine. Zamanında almadıysa da onun aklıyla dalga geçerler.%60'ının evi olsun kalan %40'ı sokakta mı yatacak?
abartma o kadar düşük oran olmazAbartma istersen. Zamanında bütün yaşlılar nasibini alıp o Türkiye'de tapu belirsizliği varken çökmüşlerdir evlerine. Zamanında almadıysa da onun aklıyla dalga geçerler.
Max %5 kiradadır.
Nasil yani yüzde 25 zam yok mu daha açıklama yapıldı mıÖyle bir zam yok yanlış bilgi verilmiş hükümet tarafından
Yapıldı ama bildiğimiz gibi bir zam yok ortadaNasil yani yüzde 25 zam yok mu daha açıklama yapıldı mı