istersen oled var
SAMSUNG 34" LS34BG850SUXUF Odyssey OLED 0.1ms 175Hz UWQHD Mini DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG 34" LS34BG850SUXUF Odyssey OLED 0.1ms 175Hz UWQHD Mini DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
evet haklısınız o zaman kendi kullandığım bu monitörü öneririm büyük gelmezse fiyatını hakeden bir monitör;Oled bana gelmeyebilir biraz hassas olduklarını duydum ben sabahtan akşama kadar kullanıyorum pc yi o yüzden ips veya va almak daha mantıklı diye düşünüyorum.
ben msi olanı alırdım hocamBüyüklüğü sorun değil ama enine doğru uzun olan monitörlerden düşünüyorum ve 2K olması gerekiyor.
Ben bunları buldum bunlar hakkında bilgisi olan var mı?
Gigabyte G34WQC Monitör
Gigabyte G34WQC Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.comAsus TUF Gaming VG34VQL3A Monitör
Asus TUF Gaming VG34VQL3A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.comLG UltraWide 34WP75CP-B Monitör
LG UltraWide 34WP75CP-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.comMSI MAG 345CQR Monitör
MSI MAG 345CQR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com