Neler Yeni

EN BAŞARILI REKABETÇİ OYUN SİZCE HANGİSİ

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
Arkadaşlarımla durmadan tartışıyor gerek e-spor gerek oyun zorluğu olsun ben durmadan lolü savunurken arkadşım durmadan cs:goyu savunuyor sizce e-spor bakımından hangi oyun daha kaliteli

Magdolia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yasin
Arkadaşlarımla durmadan tartışıyor gerek e-spor gerek oyun zorluğu olsun ben durmadan lolü savunurken arkadşım durmadan cs:goyu savunuyor sizce e-spor bakımından hangi oyun daha kaliteli
knight online :D

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Zorluk olarak ben LoL Derim çünkü lol ün ayrı bir zorluğu var ama bana kalırsa ikisi de farklı tür oyun tartışması çok anlamsız ikiside iyi oyunlar :)

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
csgo

AYAYAYAYA

80+
İkiside gayet iyi oyunlar ama tartışılır tabi ikiside kaç yıllık oyunlar hala yaşıyorlar hala çok fazla oyuncusu var insanlara göre değişir o

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Buğra Ünal
İkiside büyük isme ve oyuncu topluluğuna sahip oyunlar,lol daha iyi ve ya csgo daha iyi demek doğru olmaz.

alargod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
EFE TÜTÜNCÜ
LOL olduğunu düşünüyorum çünkü hem birden fazla taktik performans yani lol çok kapasiteli bi oyun

Berkantto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
berkant toygün
biribirinde çok farklı oyunları kıyaslıyoruz LoL zeka sabır zamanlama ve sinir kontrol etmeyi gerektiren biraz ezber gerektiren oyun rakibin skilleri vs cs ise bambaşka bence LoL ile CS yi kıyaslyanlar yanlış yapıyor MMOFPS açısından CS GO MOBA kısmından LoL ikiside bambaşka

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emre Can Tuna
Twitter
emrecantuna59
Facebook
emrecantuna5955
Hileler çok olmasa CS:GO güzel fakat oyumu Rainbow'dan yana kullanırdım. Hile neredeyse yok denecek kadar az. Her oyunda zaten sağ yukarıda sürekli birileri banlanıyor. Fakat özellikle e-spor arenada LOL ciddi bir yol katetmiş durumda. Okulum olan Trakya Üniversitesi yakın zamanda E-Spor topluluğu açtı. Bu duruma oldukça sevindim lakin ilk etapta diğer oyunlar için odalar açılsa da zamanla onların yerini sadece LOL aldı. Özellikle Türkiye'de e-spora yatırım yapan birisi varsa o da Riot Games. Bu nedenle ister istemez bu işi onlar önde götürüyor. Oyun olarak düşünürsek LOL'lü kenara bırakıyorum. CS ve Rainbow arasında seçim yapacak olsam direkt Rainbow derim. Adamlar oyunu en iyi hale getirmek için çalışırken Valve canı ne zaman sıkılırsa o zaman ilgileniyor. Hileler cirit atıyor oyunda. En azından bu konuda Rainbow çok ileri bir seviyede.

Top Bottom