Obito Uchiha
80+ Silver
Omnipoint.
İşte o galiba Browndu ama emin değilim az önce sordum hocamın da bilgisi yokmuş, onu bi öğrenmek lazım.Blue hissi veren ama red sesi çıkaran switch hangisiydi? Şu an blue kullanıyorum çok sesli gelmeye başladı gerçekten, mart gibi değiştireceğim sanırım
Şaşırdım doğrusu ama zevkler tartışılmaz. Teşekkürler Görüşünüz içinOutemu blue.
2018 Birazcık daha sessiz. 2014 ise daha sesli fakat hissiyatı daha kötü. 2014 de tuşlar biraz daha sallanıyordu 2018 de daha stabil ve bu da yazmayı güzelleştiriyor 2018 geliştirilmiş yani ama sesi azaltılmasa daha iyi olurduÇok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla ne yalan söyleyeyim hocam 2014 2018 ayrımını ilk defa sizden duydum önceden bu konu hakkında bilgim yoktu. Seste nasıl bir değişiklik oldu acaba?
Apex Prodaki basınç ayarlanabilen idi galiba o yanlış mıyım hocam ?Omnipoint.
Belki gerekli olmuştur hocam sallanma ve hissiyatı değiştirdikten sonra ama bilemem greeni hiç kullanmadım. Çok teşekkürler bilgilendirme için.2018 Birazcık daha sessiz. 2014 ise daha sesli fakat hissiyatı daha kötü. 2014 de tuşlar biraz daha sallanıyordu 2018 de daha stabil ve bu da yazmayı güzelleştiriyor 2018 geliştirilmiş yani ama sesi azaltılmasa daha iyi olurdu
Onlar da ses istemeyenlere iyi bir seçenek ama gecikme süresi etkiliyormuş galiba.Membran(hiç mekanik ukllanmadım ama denedim(
Ama ben Razer Yellow sesini de çok beğeniyorum Türkiyede hiç yok. Green ile kapışabilir yaniApex Prodaki basınç ayarlanabilen idi galiba o yanlış mıyım hocam ?
Belki gerekli olmuştur hocam sallanma ve hissiyatı değiştirdikten sonra ama bilemem greeni hiç kullanmadım. Çok teşekkürler bilgilendirme için.
Onlar da ses istemeyenlere iyi bir seçenek ama gecikme süresi etkiliyormuş galiba.
razer bütün renk skalasının switchlerini üretmiş galiba ben de yeni yeni duyuyorumAma ben Razer Yellow sesini de çok beğeniyorum Türkiyede hiç yok. Green ile kapışabilir yani
Razer Yellow sesine youtube dan bak bence çok iyirazer bütün renk skalasının switchlerini üretmiş galiba ben de yeni yeni duyuyorum
bakayım hocamRazer Yellow sesine youtube dan bak bence çok iyi
Baktım hocam şimdi galiba turuncuyla sarı aynı red switch gibi sesi. Hissiyatını bilemem tabi ama ben en çok sizin green switchi beğendim.Razer Yellow sesine youtube dan bak bence çok iyi
Doğru.Apex Prodaki basınç ayarlanabilen idi galiba o yanlış mıyım hocam ?
Belki gerekli olmuştur hocam sallanma ve hissiyatı değiştirdikten sonra ama bilemem greeni hiç kullanmadım. Çok teşekkürler bilgilendirme için.
Onlar da ses istemeyenlere iyi bir seçenek ama gecikme süresi etkiliyormuş galiba.
BrownEvet herkesin en beğendiği switchi merak ediyorum. Benimkisi Kailh Cream Switch
Aşağıya yorumlarınızı belkiyorum