Neler Yeni

En Beğendiğiniz Mekanik Switch?

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
Blue hissi veren ama red sesi çıkaran switch hangisiydi? Şu an blue kullanıyorum çok sesli gelmeye başladı gerçekten, mart gibi değiştireceğim sanırım
İşte o galiba Browndu ama emin değilim az önce sordum hocamın da bilgisi yokmuş, onu bi öğrenmek lazım.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Çok teşekkürler 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla ne yalan söyleyeyim hocam 2014 2018 ayrımını ilk defa sizden duydum önceden bu konu hakkında bilgim yoktu. Seste nasıl bir değişiklik oldu acaba?
2018 Birazcık daha sessiz. 2014 ise daha sesli fakat hissiyatı daha kötü. 2014 de tuşlar biraz daha sallanıyordu 2018 de daha stabil ve bu da yazmayı güzelleştiriyor 2018 geliştirilmiş yani ama sesi azaltılmasa daha iyi olurdu

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
Apex Prodaki basınç ayarlanabilen idi galiba o yanlış mıyım hocam ?

2018 Birazcık daha sessiz. 2014 ise daha sesli fakat hissiyatı daha kötü. 2014 de tuşlar biraz daha sallanıyordu 2018 de daha stabil ve bu da yazmayı güzelleştiriyor 2018 geliştirilmiş yani ama sesi azaltılmasa daha iyi olurdu
Belki gerekli olmuştur hocam sallanma ve hissiyatı değiştirdikten sonra ama bilemem greeni hiç kullanmadım. Çok teşekkürler bilgilendirme için.

Membran(hiç mekanik ukllanmadım ama denedim(
Onlar da ses istemeyenlere iyi bir seçenek ama gecikme süresi etkiliyormuş galiba.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Belki gerekli olmuştur hocam sallanma ve hissiyatı değiştirdikten sonra ama bilemem greeni hiç kullanmadım. Çok teşekkürler bilgilendirme için.

Onlar da ses istemeyenlere iyi bir seçenek ama gecikme süresi etkiliyormuş galiba.
Ama ben Razer Yellow sesini de çok beğeniyorum Türkiyede hiç yok. Green ile kapışabilir yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği

Obito Uchiha

80+ Silver

Doğru.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3