Neler Yeni

EN F/P 4070Tİ S Sistem (Tabii yersen)

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,658
İsim
Baran Kut
Kanal sahibi misin? Kanalın dashboardundan nasıl SS atabildin?
Whatsapp'tan kendisine mesaj atmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama dogruya dogru şu konularda haklisiniz 2 3 bin fazlasina hatta nerdeyse ayni fiyata 7600x li 7600 lu 5070ti li sistemler var onlar çok daha mantikli onlara yonelmek çok daha mantikli geldi şimdi bana.
Öyle zaten bunu dedik diye altta milletle dalga geçmiş, güya 10-15k fiyat fırsatı varmış.

yomralu45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun bektas
Whatsapp'tan kendisine mesaj atmış.

Öyle zaten bunu dedik diye altta milletle dalga geçmiş, güya 10-15k fiyat fırsatı varmış.
Wp den kendimemi mesaj atmisim yav hocam sizinle ne derdim olacak da gidecem okadar isimin arasinda kalkacam bu fotograflari başka telefondan çekecegim sonra başka bir numaram ve telefonum olacak ve wp den bunlari kendime atacagim Allahini seversen sen ciddimisin oyle boş islerle ugrasacak boş vaktim yok sizin gibi malesef. Ugrasmaya degecek isler degil bunlar inan :)

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,658
İsim
Baran Kut
Wp den kendimemi mesaj atmisim yav hocam sizinle ne derdim olacak da gidecem okadar isimin arasinda kalkacam bu fotograflari başka telefondan çekecegim sonra başka bir numaram ve telefonum olacak ve wp den bunlari kendime atacagim Allahini seversen sen ciddimisin oyle boş islerle ugrasacak boş vaktim yok sizin gibi malesef. Ugrasmaya degecek isler degil bunlar inan :)
Sakin la Whatsapp'tan Levon'a attın yani sen attın şeklinde dedim :kekw: bu nasıl yanlış anlaşıldı dshjgsdgdsgdsg

yomralu45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun bektas
Hem iphonum olsa neden gidipde xiaomi kullanayim hemde yurt disi iphone kullansam yeni hat icin neden başka telefon alayim Allahini seversen :D

Sakin la Whatsapp'tan Levon'a attın yani sen attın şeklinde dedim :kekw: bu nasıl yanlış anlaşıldı dshjgsdgdsgdsg
:D he :D ben diger turlu anladim kusura bakma

Hem iphonum olsa neden gidipde xiaomi kullanayim hemde yurt disi iphone kullansam yeni hat icin neden başka telefon alayim Allahini seversen :D

:D he :D ben diger turlu anladim kusura bakma
Ramazan ramazan son gun havada sicak oruç vurdu kafaya karistirdim yanlis anladim kusuruma bakma :)

Ekler

• Screenshot_2025-03-29-16-42-57-069_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-03-29-16-42-57-069_com.android.settings.jpg
    179.4 KB · Hit: 12
Top Bottom