tşk yardımın için saolHard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Rica ederim.tşk yardımın için saol
20 dolara uygun ssd önerisi
gigabyte daha güvenilir deyil mi???PATRIOT 120GB BURST SATA 3.0 2.5" SSD (560MB Okuma / 540MB Yazma) | ITOPYA
PATRIOT 120GB BURST SATA 3.0 2.5" SSD (560MB Okuma / 540MB Yazma) En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile PBU120GS25SSDR ITOPYA'da.www.itopya.com
Gigabyte olan hakkında bir bilgim yok.gigabyte daha güvenilir deyil mi???
bu marka güvenilir mi (bu arada sadece windows 10 pro ve fortnite kurucam içine 120 gb yetmezse sadece windows 10 pro kurcam 3 tb hdd var ztn)Gigabyte olan hakkında bir bilgim yok.
İnceleme - Patriot Burst 120 GB SATA SSD
Ürünü N11 üzerinden 11.11.2020 tarihinde aldım, kupon ile 140 TL'ye geldi. A) Genel Bakış: 14.11.2020 tarihinde bana ulaştı ve laptopa HDD'den kurtulmak için taktım. 1 dakikaya varan açılma süresi 7 saniyeye düştü, sistem gayet hızlandı. HDD'nin sesinden de kurtuldum, dosya aktarım hızları da...forum.donanimarsivi.com
Evet marka güvenilir ve iyidir.bu marka güvenilir mi (bu arada sadece windows 10 pro ve fortnite kurucam içine 120 gb yetmezse sadece windows 10 pro kurcam 3 tb HDD var ztn)
indirim 1 saate bitiyor sıkıntıEvet marka güvenilir ve iyidir.
İncelemesini bıraktım zaten bakabilirsiniz.