1 aydır fiyatı 180tlye düşüp duruyordu belki düşmeye devam eder takip edersenCsgo ve benzer oyunlar için 200tlyi geçmicek mouse önerilerinize açığım
m3 139tl ye aldım1 aydır fiyatı 180tlye düşüp duruyordu belki düşmeye devam eder takip edersen
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING M5 ITOPYA'da.www.itopya.com
bu arada alacağın mouseu önceden dene bence eline tam otursun. mesela ben g502 almıştım şuan elime tam oturmuyor gibi bana göre biraz daha uzun ve tabanı aşşada bir şey lazım uzun süre kullanımda bunu farkediyorsun. Prof. oyuncuların kullandığı mouselara bir göz at aynısını alamasan bile 1-2 alt modellerini incele.Csgo ve benzer oyunlar için 200tlyi geçmicek mouse önerilerinize açığım
Peki sizce g102 mi gamepower ursa mıbu arada alacağın mouseu önceden dene bence eline tam otursun. mesela ben g502 almıştım şuan elime tam oturmuyor gibi bana göre biraz daha uzun ve tabanı aşşada bir şey lazım uzun süre kullanımda bunu farkediyorsun. Prof. oyuncuların kullandığı mouselara bir göz at aynısını almasan bile 1-2 alt modellerini incele.
şuana kadar hiç gamepower ürünü kullanmadım, uzun süre kullanıp iyi yanı kötü yanı yorumlarınıda görmedim, fotoğraflara bakınca güzel duruyor ama ne kadar tatmin eder ne kadar kullanışlıdır bilemiyorum. Logitech marka açısından öneririm 4-5 yıldır g502 kullanıyorum tek sorunu şu oldu parmağımın terlemesinden sebep sol tarafı aşındı. İnterntte alışveriş yapanların yorumlarını gözden geçirebilirsin en faydalısı bu olur sanırım. Mesela buraya bakarsın bi. https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g203-prodigy-oyuncu-mouse-pm-HB00000SIAIO-yorumlariPeki sizce g102 mi gamepower ursa mı
g102Csgo ve benzer oyunlar için 200tlyi geçmicek mouse önerilerinize açığım
Yani,pahalı mı m5 ? sensörüne göre 180tl ideal bir fiyat 230civarı şuan 230 verilmezm3 139tl ye aldım
M3 208 TL şuna alınır mı ?Yani,pahalı mı m5 ? sensörüne göre 180tl ideal bir fiyat 230civarı şuan 230 verilmez
Csgo ve benzer oyunlar için 200tlyi geçmicek mouse önerilerinize açığım