Evet önerilerinizi bekliyorum
Kol destek pedi ücretsizBİLGİLENDİRME: Covid-19 sürecinde devam eden tedarik zincirinde yaşanan sıkıntı sebebiyle geçici bir süre için PRO paket seçmeniz halinde,
4D KOL -> 3D KOL olarak gönderilecektir.
Bu yüzden 4D kol yerine, 149 ₺ değerindeki kol destek pedini 3D KOL ile birlikte ücretsiz olarak göndereceğiz.
Ayrıca 699 ₺ değerinde ön + arka logonuzu ücretsiz yaptırabilirsiniz
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Teşekkür ederim knk ben bunlara bakayım birİnternette şu an stok yenilenmedi ama xDrive mağazalarında hâlâ mevcut.
Akdeniz modelinin yeni çıkan kumaş modeli bu, biraz araştır kafana yatarsa alırsın.
xDrive Akdeniz Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah/Siyah
xDrive Akdeniz Kumaş Oyuncu Koltuğu terlemeye dayanıklı yapısı ile uzun saatler süren konforlu bir kullanım sunan oyuncu koltuğu modelimizdir.www.xdrive.com.tr
Veya buna bakabilirsin.
Fabric Jet Black - 1.999 TLBüyük Kasım | Zio Gaming | Premium Oyuncu Koltuğu Gaming Chairs
Stoktan hızlı gönderim hem de çok özel fiyatlarla sizlerle. Deep Black Stone Grey Fabric Jet Black Gaming Kırmızı, Kumaş Gaming Siyah, Kumaş * Şeritli ayak belirli modellerde geçerlidir En iyi…ziogaming.com
Linkteki kampanya PRO versiyonu
Ayrıca şöyle de bir detayı var;
Kol destek pedi ücretsiz
Alıntıyı görüntüle
Koltuğun ön ve arka tarafına ücretsiz olarak logonu da yaptırabiliyorsun.
Alıntıyı görüntüle
Ya ben itopyadan attım. Koltuk önemli 2k altı zaten istemiş. Koltuğu görsün diye attım.1000/1200 liralık koltuk bu.
Farkında mısın?