Neler Yeni

En Fazla 330 tl. Klavye Önerisi

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,536
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Arttırırsan daha iyi G213'ten.
Ayrıca Red Switch olduğu için de sessizdir.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Keşke bütçe artırabilsen Monster Pusat K3 Pro'yu önerebilirdim çünkü fiyatını hakeden bir mekanik klavye.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,536
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rampage klavyeyi inceledim, donanım arşivi videosunu da izledim ama uzun kullanımda pek işe yaracağını sanmıyorum.
Keşke bütçe artırabilsen Monster Pusat K3 Pro'yu önerebilirdim çünkü fiyatını hakeden bir mekanik klavye.
Pusat K3 Pro'yu kullanıyor musunuz hocam? kullanıyorsanız ne zamandır kullanıyorsunuz ve artı-eksilerini yazarsanız sevinirim. Eğer gerçekten değeceğini düşünürsem o fiyata çıkabilirim.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Rampage klavyeyi inceledim, donanım arşivi videosunu da izledim ama uzun kullanımda pek işe yaracağını sanmıyorum.

Pusat K3 Pro'yu kullanıyor musunuz hocam? kullanıyorsanız ne zamandır kullanıyorsunuz ve artı-eksilerini yazarsanız sevinirim. Eğer gerçekten değeceğini düşünürsem o fiyata çıkabilirim.
Hocam yalansız konuşacağım 1 aydır kullanıyordum. Bir tek benim şansıma ctrl tuşunda bir temassızlık hissettim yani küs parmağımla bastığım için sert basamadığımdan basmıyormuş gibi hissettim geri gönderdim 3 gün içinde direkt yenisini yolladılar. Bence bu fiyat için hiçbir eksiği yok. Kablosu, ışıklandırması, bilek desteği, tuşların verdiği hissiyat, tepki süresi hepsi harikaydı. Bu arada bana gelen klavye yeni stoktandı yani red switchdi. Bu arada diğer tuşların hiçbirinde sıkıntı yoktu. Ctrl tuşunda da öyle sorun denecek bir şey değildi ama ben pimpirikliğimden yolladım. Müşteri hizmetleri süper ötesi çalışıyor o konuda da bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Klavyenin sesi rahatsız etmiyor ve baya ağır bir klavye yani kesinlikle kayma yapmıyor. Şimdiden alacağınız klavye hayırlı olsun.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap