samsun.kalite.qral.huawei.alırsam.ben.de.seni.vururum.hadi.bakim.haha.
samsun.kalite.qral.huawei.alırsam.ben.de.seni.vururum.hadi.bakim.haha.
Teşekkür ederim, bu bütçede bu ikisinden birini,
Diğer tarafta da şu üçünden hangisi uygun gelirse onu tercih ederim.Oppo Reno 4 PRO, Galaxy M51(7000 mah batarya), Samsung Galaxy S20FE
S20 FE kronik sorunlu.Oppo Reno 4 PRO, Galaxy M51(7000 mah batarya), Samsung Galaxy S20FE
Mesaj otomatik birleştirildi:
Karşılaştırma linki : buraya tıkla
Çok teşekkür ederim emeğinize sağlık. Yalnız ben telefonu babam için araştırıyorum, yani iş konusunda sıkıntı çıkarmaması önemli. Yazılım konusunda Xiaomi tam olarak nasıl kötü acaba? Hani benim için olsa ben de şansımı denerim ancak babam bir defa alıp uzun süre kullanır. O yüzden M51 mi daha mantıklı olur?Xiaomi yazılım konusunda kötü diyorlar ben şansımı deniyicem.
xiaomi yazılımı sadece kalabalık. onun dışında bir sorununu görmedim. 3 yıldır mi8 kullanıyorum. son 2-3 aydır pixelexperience yükledim, saf android daha iyi oldu ama kullandığım süre boyunca da bir sıkıntı ile karşılaşmamıştım. eşim de 2 yıldır mi mix 2s kullanıyor. o tamamen stok kullanıyor. onda da hiç bir sıkıntı yok. xiaomi yazılımı kötü diyen sanırım ya markayı ya da arayüz tasarımını beğenmediği için kötü diyor.M51 ile beraber POCO X3 veya Realme 7 PRO
linki : https://www.epey.com/akilli-telefon...ng-galaxy-m51_realme-7-pro_poco-x3-nfc-128gb/
Ben kendi araştırmam sonucunda POCO X3 alıcam. Bir de POCO X3 PRO satışa çıkıcak, onunda fiyatı 3600 gibi olur.
Xiaomi yazılım konusunda kötü diyorlar ben şansımı deniyicem. Oppo'nun yazılımı iyi sadece işlemci de genelde mediatek kullanıyorlar. ama realme 7 pro da snapdragon 720g var
Basit sade bir arayüz isterseniz M51 tam işinizi görür, öbür türlü arkadaşın dediği gibi xiaomi kalabalık ve karışık denilebilirÇok teşekkür ederim emeğinize sağlık. Yalnız ben telefonu babam için araştırıyorum, yani iş konusunda sıkıntı çıkarmaması önemli. Yazılım konusunda Xiaomi tam olarak nasıl kötü acaba? Hani benim için olsa ben de şansımı denerim ancak babam bir defa alıp uzun süre kullanır. O yüzden M51 mi daha mantıklı olur?
hocam yanlış hatırlamıyorsam s20fe sorunluyduS20fe veya m10t olabilir
Yani hocam benim günün sonunda istediğim şey, Huawei'deki gibi işlevsiz bir AppGallery vb. şeyler olmasın. Ayrıca bilmiyorum Xiaomi'de Huawei'deki gibi Google boykotu var mı ama, varsa zaten direkt olarak M51'e yöneleceğim.xiaomi yazılımı sadece kalabalık. onun dışında bir sorununu görmedim. 3 yıldır mi8 kullanıyorum. son 2-3 aydır pixelexperience yükledim, saf android daha iyi oldu ama kullandığım süre boyunca da bir sıkıntı ile karşılaşmamıştım. eşim de 2 yıldır mi mix 2s kullanıyor. o tamamen stok kullanıyor. onda da hiç bir sıkıntı yok. xiaomi yazılımı kötü diyen sanırım ya markayı ya da arayüz tasarımını beğenmediği için kötü diyor.
Valla sade arayüz lazım bana, o zaman M51'den yana seçim yapayım.Basit sade bir arayüz isterseniz M51 tam işinizi görür, öbür türlü arkadaşın dediği gibi xiaomi kalabalık ve karışık denilebilir
Arayüz beğenilmediği için mi? Eski bir Xiaomi cihaz kullanıp bunları söylemeniz çok normal. Rezalet bir stock kamera yazılımı, yazılımdan kaynaklı hatalar (en basitinden Xiaomi Poco X3'de bulunan sarı ekran sorunu) yüksek Ram kullanımı (diğer markalara göre çok daha yüksek) performans konusu vs. kısacası bu nedenlerden dolayı Xiaomi cihaz tercih etmeyin.xiaomi yazılımı sadece kalabalık. onun dışında bir sorununu görmedim. 3 yıldır mi8 kullanıyorum. son 2-3 aydır pixelexperience yükledim, saf android daha iyi oldu ama kullandığım süre boyunca da bir sıkıntı ile karşılaşmamıştım. eşim de 2 yıldır mi mix 2s kullanıyor. o tamamen stok kullanıyor. onda da hiç bir sıkıntı yok. xiaomi yazılımı kötü diyen sanırım ya markayı ya da arayüz tasarımını beğenmediği için kötü diyor.
Kronik sorunlu bir cihaz.Bence kesinlikle bu.Samsung Galaxy S20 FE 128 GB (SM-G780F/DS) Cep Telefonu
Samsung Galaxy S20 FE SM-G780F/DS detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com