Neler Yeni

Çözüldü✓ En fazla 700 TL Oyuncu kulaklığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yiğit Köylü
Bütçe
700
Geçen de bunun hakkında konu açmıştım fakat ona ilk önce 500 tl yazmıştım ona göre yorum gelmişti, yorumları görüpte belki başka mesaj yazmayan olur diye tekrardan atıyorum.

700 TL'nin altında kulaklık almak istiyorum eğer varsa önerilerinizi beklerim. şimdiden teşekkürler.
Her gün 2-3 saat cs oynayıp çıkıyorum, o kadar fazla oyun oynayan biri değilim o yüzden daha fazla bütçe çıkacağımı düşünmüyorum.
Pedleri kumaş olursa daha iyi olur onun dışında tasarımın önemi yok performansı iyi olsun yeterli
Mikrofonu da güzel olursa daha iyi olur, eğer yoksa çok fazla önemi yok

2. el kulaklık almayı düşünmüyorum o yüzden 2. el önerisi yapmazsanız sevinirim.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,697
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam zaten konunuz mevcut bir daha açmanızın ne anlamı var?
O da 700lük başlık.

Batuhan07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Batuhan Borazan
Geçen de bunun hakkında konu açmıştım fakat ona ilk önce 500 TL yazmıştım ona göre yorum gelmişti, yorumları görüpte belki başka mesaj yazmayan olur diye tekrardan atıyorum.

700 TL'nin altında kulaklık almak istiyorum eğer varsa önerilerinizi beklerim. şimdiden teşekkürler.
Her gün 2-3 saat cs oynayıp çıkıyorum, o kadar fazla oyun oynayan biri değilim o yüzden daha fazla bütçe çıkacağımı düşünmüyorum.
Pedleri kumaş olursa daha iyi olur onun dışında tasarımın önemi yok performansı iyi olsun yeterli
Mikrofonu da güzel olursa daha iyi olur, eğer yoksa çok fazla önemi yok

2. el kulaklık almayı düşünmüyorum o yüzden 2. el önerisi yapmazsanız sevinirim
kanka rampage palandin 7.1 öneririm 1 tane aldım 4 sene kulladım pedlerini değiştirdim şuan hala kullanıyorum harika kulaklık

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,697
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
ona 500 TL yazmıştım başka cevaplar gelmişti belki cevapları görüp yazmayanlar olur diye düşünmüştüm yanlışım varsa kusura bakmayın
Sıkıntı yok hocam ama bir dahaki sefere dikkat edin çoklu konu açmamaya. Eski konunuzu zaten 700 olarak güncellediğiniz için 700lük kulaklık atmıştım ordan devam edebilirdiniz :) Neyse bakalım bu seferlik böyle olsun hayırlı forumlar :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yiğit Köylü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka rampage palandin 7.1 öneririm 1 tane aldım 4 sene kulladım pedlerini değiştirdim şuan hala kullanıyorum harika kulaklık
önerin için teşekkürler kral ama baktım da 850 tl civarlarındaymış pek sanmam onu alacağımı, 500e almaya düşünüyodum pek bi seçenek yok 700e öyle çıkarttım

whisper snow

80+ Silver
butce artarsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yiğit Köylü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı yok hocam ama bir dahaki sefere dikkat edin çoklu konu açmamaya. Eski konunuzu zaten 700 olarak güncellediğiniz için 700lük kulaklık atmıştım ordan devam edebilirdiniz :) Neyse bakalım bu seferlik böyle olsun hayırlı forumlar :)
tamamdır hocam bir daha olmaz kusura bakmayın

Batuhan07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Batuhan Borazan
önerin için teşekkürler kral ama baktım da 850 TL civarlarındaymış pek sanmam onu alacağımı, 500e almaya düşünüyodum pek bi seçenek yok 700e öyle çıkarttım
850tl lakin 1 kere kulaklık alıcaksın bence almışken ömürlük bir şey al sonra tekrar aldığın zaman bir anlamı yok 150tl seni fakir etmez sonuçta yine senin kararın

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Furkan Demirtaş
Kesinlikle önermem
Mesaj otomatik birleştirildi:

butce artarsa
Vay be cloud 2 nin de yan sanayisini çıkarmışlar :D

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Kesinlikle önermem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vay be cloud 2 nin de yan sanayisini çıkarmışlar :D
onun kablosuzu var bende cok güzel kulaklık ama ağır kulak ağrıtıyor

Niwell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yakup Yavuz
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yiğit Köylü
çözüldü işaretleyecekken yanlışlıkla konuyu yükseltmişim kolumu s yim pardon beyler

Top Bottom