Neler Yeni

En Fazla 800 900 Li̇ralik Kulaklik Öneri̇si̇ :)

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,886
İsim
Orkun

BerkanG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkan genç
paran niye çöp olsun dostum ? iade değişim yapabilirsin. Kurcala biraz belki tam oturtamamışsındır.
kurcaladım da bunun manuel bir şey oldugunu düşünmüyorum sanki pc den bir şey yapacağım gibime geliyor ama hala çözemedim aşırı sinirim bozuldu

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
kurcaladım da bunun manuel bir şey oldugunu düşünmüyorum sanki pc den bir şey yapacağım gibime geliyor ama hala çözemedim aşırı sinirim bozuldu
sağ alttan ses imlecine sağ tıklayıp ss atar mısın?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,886
İsim
Orkun
Endişeye gerek yok, bilgisayarını yeniden başlatmayı dene USB takılı iken. Belki düzelebilir. Hadi diyelim kulaklıkta sıkıntı var. Amazon kendi sattığı ürünlerin arkasında duruyor. İade ya da değişim sağlayarak sizi mağdur etmezler.

Trekker

80+
  1. Arkadaşlar hepinize merhaba ben klasik bir türk genciyim ve yeni bir kulaklık almaya karar verdim bunun için en fiyat performans olan ürünü istiyorum
    🙂
    bana en fazla 1 k olacak bi kulaklık önerir misiniz

#・yardım kanalına mesaj gönder
Bunu al fiyatına göre en iyisi bende kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcısı da sesci baba

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan

Satıcısı da sesci baba
bro adam kulaklığı satın almış sen ne anlatıyorsun? kablosuz kulaklık almış 1000 liraya sen kablolu kulaklık atıyorsun.

Seluze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Deniz Çakır
Instagram
denizckr12
Steam
Seluze
Ses sürücülerini kaldır. windowsu yeniden başlat. Sonrasında USB belleği tak. Otomatik olarak kurması gerekiyor. Aygıt yöneticisinin resmini atarmısın bide ses bölümünün ?

BerkanG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkan genç
Ses sürücülerini kaldır. windowsu yeniden başlat. Sonrasında USB belleği tak. Otomatik olarak kurması gerekiyor. Aygıt yöneticisinin resmini atarmısın bide ses bölümünün ?
1662205750619.png

valla dediklerini yaptım fakat gene mikrofon çalışmıyor kulaklık gayet iyi de mikrofondan tık ses yok yanlış mı taktım acaba diyorum nasıl yanlış takabilirim

mikrofon çalışıyor mu diye ses yöneticisindn bakarken mikrofonu çıkarıp takıyordum çıkarırken çalıştığı gözüküyor gidiyor

Arkadaşlar sorunu hala anlamış değilim mikrofonu taktığım yere bastırdığım zaman çalışıyor gözüküyor ama hemen bi dalga gelip gidiyor tam da taktım yani yapabileceğim başka bir şey yok

Top Bottom