hocam steelseries çok iyi marka lakin bi klavyeye 700 800 lira vermek pek mantıklı gelmiyor zaten genelde oyunları gamepadle oynamayı seven biriyim amacım biraz full rgb ile görsellik katmak yani ?Donanım arşivinin incelediği bir sürü klavye var mesela, aylar sonraki halindende bahsetti, bakabilirsin belki yardımcı olur. İnceledikleri benim hoşuma gidiyor, hele steelseries.
Gamepad'e bende bayılıyorum, onun Gamepadli klavyeleri de vardı diye hatırlıyorum dostum.hocam steelseries çok iyi marka lakin bi klavyeye 700 800 lira vermek pek mantıklı gelmiyor zaten genelde oyunları gamepadle oynamayı seven biriyim amacım biraz full rgb ile görsellik katmak yani ?
arkadaşların dediği trust gxt 890 cada mantıklı bir öneri 267 lira steelseries apex3 ise 499 lira acaba o fiyata çıkmaya değer mi başka 500 bandını geçemeyecek önerilere de açığımGamepad'e bende bayılıyorum, onun Gamepadli klavyeleri de vardı diye hatırlıyorum dostum.
Hm öyle daha mantıklı olur o zaman.arkadaşların dediği trust gxt 890 cada mantıklı bir öneri 267 lira steelseries apex3 ise 499 lira acaba o fiyata çıkmaya değer mi başka 500 bandını geçemeyecek önerilere de açığım