En hızlı nasıl satarım bu laptopu ?

Reaksiyon skoru
55
İNTEL i7-12700H

Nvidia RTX3060 6GB

(1x8GB) DDR4 RAM

512GB SAMSUNG M.2 SSD

EKRANIN SOL ALTINDA GÖRÜLMESİ ZOR BİR ÇİZİK VAR (ÖLÜ PİXEL DEĞİL)

144HZ EKRAN MEVCUT

NAKİT ÖNCELİKLİDİR

TAKASLAR DEĞERLENDİRİLİR (TAKAS FİYATI FARKLIDIR)

YURT DIŞI KLAVYEDİR!(TÜRKÇE Q KLAVYEYLE KULLANILABİLİR FİZİKSEL OLARAK ÖYLEDİR)
2.el laptopcular 16k fiyat veriyor daha yükseğe nasıl satarım masaüstüne geçiş yapmak istiyorum takas teklif ediyorum kimse kabul etmiyor
SAVE_20250429_242746.jpg
SAVE_20250429_242738.jpg
SAVE_20250429_242800.jpg
GARANTİSİ YOKTUR!

İNTEL i7-12700H

Nvidia RTX3060 6GB

(1x8GB) DDR4 RAM

512GB SAMSUNG M.2 SSD

144HZ EKRAN MEVCUT

NAKİT ÖNCELİKLİDİR

2.el laptopcular 16k fiyat veriyor daha yükseğe nasıl satarım masaüstüne geçiş yapmak istiyorum takas teklif ediyorum kimse kabul etmiyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleGARANTİSİ YOKTUR!
2. el de 17 18 e anca verirsin.
Biz geçen benim imzadaki laptopun aynisini elddn 18 e aldık, rami 16gb ssd si 1tb haliyle.
Ben 21 e aldım ama taksit mecburiyetinden.
Yoksa ederi 17-19 arasi

neden böyle dediniz hocam ? bilgim yok onun için soruyorum ?
Hocam çünkü düşük kalitede malzeme kullanıyorlar ömür boyu bakım vaadiyle müşteriyi kandırıyorlar zaten laptoplarının ömrü 5 yıl bunların daha uzun yaşatan varsa iyi bakmıştır o ayrı ya da şanslıdır.Benim 2 kere anakartım değişti 3.sünde garantisi bitmişti şimdi 18k fiyat çektiler o yüzden çok mağdur ettiler.Bunu bilen biri almak istemez garantisiz laptopu.

Hocam çünkü düşük kalitede malzeme kullanıyorlar ömür boyu bakım vaadiyle müşteriyi kandırıyorlar zaten laptoplarının ömrü 5 yıl bunların daha uzun yaşatan varsa iyi bakmıştır o ayrı ya da şanslıdır.Benim 2 kere anakartım değişti 3.sünde garantisi bitmişti şimdi 18k fiyat çektiler o yüzden çok mağdur ettiler.Bunu bilen biri almak istemez garantisiz laptopu.
anladım hocam teşekkür ederim şuana kadar bir arızası olmadı bakalım.

Ederi 20K ürünü kimse 18'e alıp 20'ye satamazda ondan. Ederi 20 ise 17'ye sen satacaksın ki alıcı bulasın. Tabi bu enflasyon'da 16'ya alıp 17'ye satmak da para bağlamaya değmiyor. en az 3k kar bırakması gerekir. Yani bir nevi konsol oyun gibi olacaksın ki para kazanacaksın yoksa kimse bu işlere bulaşmaz. Rakamları kafamdan attım, 4060 notebook piyasasına hakim değilim.

İNTEL i7-12700H

Nvidia RTX3060 6GB

(1x8GB) DDR4 RAM

512GB SAMSUNG M.2 SSD

144HZ EKRAN MEVCUT

NAKİT ÖNCELİKLİDİR

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleGARANTİSİ YOKTUR!
16 K'ya Direk Sat 1 Dk Bekleme Sana Tavsiye

millet 20-25 arasına satıyor o nasıl oluyor ?
20-25 arasına satışa koymuştur peki satılıyor mu ya da satılacak mı muamma , ayrıca kriterleri de var yani senin ürünün garantisiz o da değerini düşürür epey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ki yurt dışı klavyesi olması , sol altında görünmese bile bir çiziğin varlığının olması bunlar bile 1-2 k düşürebilir ürünün değerini.

peki bunu neyle takas edebilirim
20-25 arasına satışa koymuştur peki satılıyor mu ya da satılacak mı muamma , ayrıca kriterleri de var yani senin ürünün garantisiz o da değerini düşürür epey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ki yurt dışı klavyesi olması , sol altında görünmese bile bir çiziğin varlığının olması bunlar bile 1-2 k düşürebilir ürünün değerini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,382
Üyeler
174,139
Son üye
yunus09
Geri