En hızlı nasıl satarım bu laptopu ?

kardo bunu benim dükkana getir bende aynı fiyatı veririm sonrasında 25 e de satarım. Git sarı siteye ilana koy demiyorum bunu direkt facebook a koy daha kolay satarsın kardo. Ayriyeten de Monster pişmanlıktır diyen adamları takmayın msi-hp-lenovo-monster-asus-acer kullanmış biri olarak diyebilirim ki elektronik direkt şans isi kardo ne olduğunun çok önemi yok bi de temiz bakman lazım temiz kullanırsan sıkıntı yaşamazsın.

İmzamda ki laptopu 30'a 2.el sitelerine koydum, 24 veriyor çoğu. Sen düşün.

16 - 20 arasında en yüksek teklifi verene sat geç.

kardo bunu benim dükkana getir bende aynı fiyatı veririm sonrasında 25 e de satarım. Git sarı siteye ilana koy demiyorum bunu direkt facebook a koy daha kolay satarsın kardo. Ayriyeten de Monster pişmanlıktır diyen adamları takmayın msi-hp-lenovo-monster-asus-acer kullanmış biri olarak diyebilirim ki elektronik direkt şans isi kardo ne olduğunun çok önemi yok bi de temiz bakman lazım temiz kullanırsan sıkıntı yaşamazsın.
facebook da ilan ileri nasıl oluyor bana öncü olur musnuz yada size de makul gelirse bu laptopu 25e satın 3500tl size komisyon vereyim istanbulda iseniz cihazı götreyim ?

İNTEL i7-12700H

Nvidia RTX3060 6GB

(1x8GB) DDR4 RAM

512GB SAMSUNG M.2 SSD

EKRANIN SOL ALTINDA GÖRÜLMESİ ZOR BİR ÇİZİK VAR (ÖLÜ PİXEL DEĞİL)

144HZ EKRAN MEVCUT

NAKİT ÖNCELİKLİDİR

TAKASLAR DEĞERLENDİRİLİR (TAKAS FİYATI FARKLIDIR)

YURT DIŞI KLAVYEDİR!(TÜRKÇE Q KLAVYEYLE KULLANILABİLİR FİZİKSEL OLARAK ÖYLEDİR)
2.el laptopcular 16k fiyat veriyor daha yükseğe nasıl satarım masaüstüne geçiş yapmak istiyorum takas teklif ediyorum kimse kabul etmiyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleGARANTİSİ YOKTUR!
kargo size ait olacak sekilde 17800 e alabilirim ilgileniyorsan dm den ulasabilirsin.

Hedefin hızlı satışsa, çok kullanılan ve güvenilir platformlara yönel:

Sahibinden.com – Türkiye'de en çok kullanılan 2. el platformu.
Letgo – Hızlı, lokasyon bazlı satış için etkili.
Facebook Marketplace – Hemen çevrendekilere ulaşır.
İkinci el teknoloji mağazaları – Bazıları anında nakit alım yapar.
Trendyol Dolap / Gardrops – Teknoloji bölümleri az kullanılsa da değerlendirilebilir.

16 bin eder

facebook da ilan ileri nasıl oluyor bana öncü olur musnuz yada size de makul gelirse bu laptopu 25e satın 3500tl size komisyon vereyim istanbulda iseniz cihazı götreyim ?
facebook da marketplace de ilan ver bölümünden ilan verin ben Bursa dayım. Kardom inan bana marketplace den satman daha kolay olacaktır benim market puanım var ve cihazlar kendime ait olmadıkça koymuyorum bilerek. Babamın oğluna bile güvenmem bu konularda çünkü sattığım cihazlara direkt olarak 1 ay içinde sıkıntı çıkarsa ücretsiz tamir yapıyorum. Birde yine fb de 2.el eşya alım satım grupları var onlara da satabilirsin. Ama parayı almadan satışı yapma kardom.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmzamda ki laptopu 30'a 2.el sitelerine koydum, 24 veriyor çoğu. Sen düşün.

16 - 20 arasında en yüksek teklifi verene sat geç.
İmzanda ki sisteme net 17 den fazla vermem kardo en sıkıntılı marka hp parça tedariği sıkıntılı üslupları berbat cihaz sağlam olsa da firma iğrenç olduğu için para etmiyor.

Facebook a koydum ama satılmıyor her hangi bir taktiği olan var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,982
Üyeler
174,040
Son üye
Kayra Akg
Geri