11400 veya 10400 öneririm. O işlemcili sistemlere bakman iyi olur.her parçası ile sorunsuz ilerde 2060 civarı besleyecek devrin en iyi apu pc si nedir parça veya hazır sistem olarak atar mısınız
4650g 2080i %30luk darboğazla çalıştırıyor.RTX 2060'ı besleyebilecek bir apu işlemci olduğunu sanmıyorum, elindeki bütçeyle parçaların birkaçını 2. elden alıp güzel bir ekran kartı takmak daha mantıklı, ileride değiştirme imkanın da olur.
ilerde apu işlemciyi satıp 5600x ekliycem diye düşündümRTX 2060'ı besleyebilecek bir apu işlemci olduğunu sanmıyorum, elindeki bütçeyle parçaların birkaçını 2. elden alıp güzel bir ekran kartı takmak daha mantıklı, ileride değiştirme imkanın da olur.
o sistemler vega 11 e göre düşük kalıyor valorant dan lol de sorunsuz oynatır mı11400 veya 10400 öneririm. O işlemcili sistemlere bakman iyi olur.
Valorant lol rahat oynatır.ilerde apu işlemciyi satıp 5600x ekliycem diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
o sistemler vega 11 e göre düşük kalıyor valorant dan lol de sorunsuz oynatır mı
ilerde işlemciyi değiştiricem zaten ama 4650 ve 4750 g li sistemleri bulamadım4650g 2080i %30luk darboğazla çalıştırıyor.
msi 144 hz monitrüm var bir sıkıntı olmadan valo lol gibi oyunlar oynarsam stok sorunu bitince rahatlarım diğer parçaları ne kullanmalıyımValorant lol rahat oynatır.
Hazır sistem almak yerine toplayabilirsin bence.ilerde işlemciyi değiştiricem zaten ama 4650 ve 4750 g li sistemleri bulamadım
hazır olarak bulamadım zaten toplamak da zahmetli geliyor pek anlamadığım için ram ssd kasa psu önerisi nedirHazır sistem almak yerine toplayabilirsin bence.
Crucial Ballistix 2x8 3200 Mhz(3600 de olabilir)hazır olarak bulamadım zaten toplamak da zahmetli geliyor pek anlamadığım için ram ssd kasa psu önerisi nedir
son olarak anakart ne olabilirCrucial Ballistix 2x8 3200 Mhz(3600 de olabilir)
Kingston A2000 M2 ssd
Msi mag forge 100r
Xpg pylon. 650w stok varsa yoksa da fsp olabilir.
Anakart olarak bütçeni kısmak istersen Gigabyte b450 s2h v2 kullanabilirsin. Ama ileriye dönük olsun dersen b550lerden kaliteli bir model kullanabilirsin.son olarak anakart ne olabilir
en fiyat performans b550 hangisi sence birde piyasada 4750 g bulamadım gelir miAnakart olarak bütçeni kısmak istersen Gigabyte b450 s2h v2 kullanabilirsin. Ama ileriye dönük olsun dersen b550lerden kaliteli bir model kullanabilirsin.