Neler Yeni

En İyi Araba Lastiği Markası

Hava sıcaklığı 7 santigratın altına inmiyorsa sıkıntı olmaz. Mersin'de yaşamadığım için bilmiyorum. Doğuda kışın buz pateni yaparsın o lastiklerle, güneyde sorun olacağını sanmıyorum.
Bazen düşüyor aslında

Reis birde genelde hız falan yaparım hani yolu tutuş konusunda nasıl bu lastikler
Yağmurlu havada yol tutuşu unut dostum. Ben virajlı bir yolda yağmurlu havada hızım çok fazla olmamasına rağmen ciddi bir kayma yaşadım son anda toparladım, panikleseydim veya hızım 10 km/h daha fazla olsaydı aşağısı uçurumdu gitmiştim yani.

Normal havada çok iyi. Ama iki damla yağmur düşsün, buz yapsın bir şey olsun yıldız gibi kayarsın valla. Hız ölüm getirir, yapma.

Yağmurlu havada yol tutuşu unut dostum. Ben virajlı bir yolda yağmurlu havada hızım çok fazla olmamasına rağmen ciddi bir kayma yaşadım son anda toparladım, panikleseydim veya hızım 10 km/h daha fazla olsaydı aşağısı uçurumdu gitmiştim yani.

Normal havada çok iyi. Ama iki damla yağmur düşsün, buz yapsın bir şey olsun yıldız gibi kayarsın valla. Hız ölüm getirir, yapma.
Ölümü göze alarak hız yapıyorum zaten onu boşver sen
Yağmurlu hava da virajlı yolda hız yapmam zaten
Otobanda mesela basarım aga otobanda basmayacaksam nerede basacağım

Yani ıslak zeminde tabii ki tutuş düşer ama ne kadar az düşerse o kadar iyi bu yüzen bana en iyisi lazım
EN İYİSİ LAZIM !!!

Geri