Neler Yeni

En İyi Assassin's Creed Oyunu Hangisidir?

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
Tek 1 tane indirme hakkım var en iyisi hangisi? Digerleri hikayeyle bağlantılı ise hepsini indirebilirim np

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Tek 1 tane indirme hakkım var en iyisi hangisi? Digerleri hikayeyle bağlantılı ise hepsini indirebilirim np
Hikayeyle bağlı en güzelleri revelations ile brother olan ama 1 2 3 oynamadan olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ac baslicaksan birsuru karakter var ezio var dedesi altaire fln filan anlamazsın olayı 1 den basla devam et 4 e kadar 4 den sonrası ztn değişiyor 2 den sonra revelations oyna

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hikayeyle bağlı en güzelleri revelations ile brother olan ama 1 2 3 oynamadan olmaz

Ac baslicaksan birsuru karakter var ezio var dedesi altaire fln filan anlamazsın olayı 1 den basla devam et 4 e kadar 4 den sonrası ztn değişiyor 2 den sonra revelations oyna
Yani ac 1 2 sonra revelations sonra 3 4 mü oynayayım?

Buna herkes farklı cevap verebilir. Ancak global anlamda en iyi ac oyunu ac 2 olarak kabul edilir.
Enis abiminde en sevdiği ac oyunu ac 2 diye biliyorum ama hikayeyle bağlantılıymış 1 den başlayıp oynarım artık

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Yani ac 1 2 sonra revelations sonra 3 4 mü oynayayım?

Enis abiminde en sevdiği ac oyunu ac 2 diye biliyorum ama hikayeyle bağlantılıymış 1 den başlayıp oynarım artık
Tabi öyle yapman daha güzel olur.

Yani bana sorsan ben ac odyysey ve valhalla derim.

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabi öyle yapman daha güzel olur.

Yani bana sorsan ben ac odyysey ve valhalla derim.
Valhalla keşke pc kaldırsa zaten şuan saydığınız çoğu oyunu oynayamayacam 1 2 belki 3 4 falan max ekran kartım 2 gb işlemci intel i5 3. Nesil 3337u 8 gb ram

En pahalısı en iyisidir mantığı var bende 😁
Adam ya geldi adam

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Valhalla keşke pc kaldırsa zaten şuan saydığınız çoğu oyunu oynayamayacam 1 2 belki 3 4 falan max ekran kartım 2 gb işlemci intel i5 3. Nesil 3337u 8 gb ram

Adam ya geldi adam
Ac 1-2-3-4, brootherhood, rogue, belki unity bır de liberationu kesin oynarsın. Hepsi çok iyi oyunlar zaten. Sadece 1 ve 2 biraz eski kalabilir ama hikayesi için oynanır.

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
Ac 1-2-3-4, brootherhood, rogue, belki unity bır de liberationu kesin oynarsın. Hepsi çok iyi oyunlar zaten. Sadece 1 ve 2 biraz eski kalabilir ama hikayesi için oynanır.
İsterse grafikler falan san andreas gibi olsun benim için hikaye önemli en azından sistemimle baya bi ac oyunu oynayabiliyomuşum güzel peki bu saydıklarının hepsi kaç gb tutar ona göre pc de yer açıcam iki diskim var ikisinde de şuan 30 gb boş var toplam 60 yani

Fordon Greeman

80+ Bronze
Hikaye olarak 2 güzeldi, onun da bir sürü sıkıntısı vardı tabi. Günümüz şartlarını da hesaba katarsak en iyi oyunu Odyssey'dir bana kalırsa.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
İsterse grafikler falan san andreas gibi olsun benim için hikaye önemli en azından sistemimle baya bi ac oyunu oynayabiliyomuşum güzel peki bu saydıklarının hepsi kaç gb tutar ona göre pc de yer açıcam iki diskim var ikisinde de şuan 30 gb boş var toplam 60 yani
Kabaca hesaplarsak 70-80 GB boş alana ihtiyacın var bu 6-7 oyun icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,329
Üyeler
166,194
Son üye
Alenx
Top Bottom