Neler Yeni

En İyi Assassin's Creed Oyunu Hangisidir?

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
AC 1'i İngilizceniz çok iyi değilse oynayamazsınız. Oyunda altyazı desteği yok o yüzden Türkçe yama yapılamıyor. Sadece duyduğunuz kadar oynayabilirisiniz. İngilizce altyazısı da yok

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hocam şimdi baktım 74 gb boş alanım var eğer olmazsa 1 2 tane ufak çaplı oyun silerim zaten şuan pc ye sayayım hatta 44 tane oyun yüklü maşallah
Zaten hepsini birden yuklemene gerek yok. Oynadıkça silip bir başkasını yükleyebilirsin

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
AC 1'i İngilizceniz çok iyi değilse oynayamazsınız. Oyunda altyazı desteği yok o yüzden Türkçe yama yapılamıyor. Sadece duyduğunuz kadar oynayabilirisiniz. İngilizce altyazısı da yok
İngilizcem kötü degil hocam yani çok iyi de değil ama çoğu oyunu ingilizce anlayarak oynarım bunda da sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten hepsini birden yuklemene gerek yok. Oynadıkça silip bir başkasını yükleyebilirsin
Bende şöyle bi hastalık var hocam oyunları silmiyorum çünki tekrar tekrar oynuyorum canım sıkılıyo o yüzden pc den gerekmedikçe oyun silmiyorum misal şuan alan wake silicem çünki artık sıkıldım 3 4 defa oynadim bastan sona ama misal call of duty mw 2 ve 3 var hiç silmedim 2 yıldır benle beraberler haftada 3 4 saat oynarım sıkılmam

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
İngilizcem kötü degil hocam yani çok iyi de değil ama çoğu oyunu ingilizce anlayarak oynarım bunda da sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum

Bende şöyle bi hastalık var hocam oyunları silmiyorum çünki tekrar tekrar oynuyorum canım sıkılıyo o yüzden pc den gerekmedikçe oyun silmiyorum misal şuan alan wake silicem çünki artık sıkıldım 3 4 defa oynadim bastan sona ama misal call of duty mw 2 ve 3 var hiç silmedim 2 yıldır benle beraberler haftada 3 4 saat oynarım sıkılmam
O bende de var ya. Pc de 1 tb oyun var silemiyorum. O zaman sen 1-2-3-4 ü kesin oyna. Liberationu da oyna çünkü çok az boyutu. Digerkileri yükleyebilirsen oyna yukleyemessen de sorun değil. Bunlar öncelikli olsun

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
O bende de var ya. Pc de 1 tb oyun var silemiyorum. O zaman sen 1-2-3-4 ü kesin oyna. Liberationu da oyna çünkü çok az boyutu. Digerkileri yükleyebilirsen oyna yukleyemessen de sorun değil. Bunlar öncelikli olsun
Eyvallah hocam tavsiye için çok saolun dediklerini oynıycam eger yer kalırsa diğerlerinide indiririm hayırlı akşamlar

Ac 1-2-3-4, brootherhood, rogue, belki unity bır de liberationu kesin oynarsın. Hepsi çok iyi oyunlar zaten. Sadece 1 ve 2 biraz eski kalabilir ama hikayesi için oynanır.
Hocam bi sorum daha var bu saydığınız oyunlar hikayeyle bağlantılıysa hepsi hangi sırayla oynayayım?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Eyvallah hocam tavsiye için çok saolun dediklerini oynıycam eger yer kalırsa diğerlerinide indiririm hayırlı akşamlar

Hocam bi sorum daha var bu saydığınız oyunlar hikayeyle bağlantılıysa hepsi hangi sırayla oynayayım?
1 in hikayesi farklı. 1 i oynayıp kenara birakabilirsin.
Ezio üçlemesi var.
1- ac 2
2- brootherhood
3- revelations

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
Top Bottom