Neler Yeni

En iyi çeviri yapan uygulama nedir?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Arkadaşlar daha önce de konumu görmüşsünüzdür yabancılara içerik üretmek istiyorum ve metinleri en iyi nerde çevirebilirim? Çoğu kişi google çeviri güncelleme aldı artık çok iyi yapıyo fln diyo ama değil gibi onun dışında chatgpt google dan kötü yapıyo gibi(gpt4 denemedim) şu an ne kullancağım kararsızım genelde microsoft translator diyor önerileriniz için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

..

Hasan344

80+ Gold
Ben Yandex çeviri kullanıyorum genelde. Güzelde çeviriyor.

Sensible

80+
Ben de tam DeepL önermek için yazacaktım. Ben mobilde kullanıyorum gerçekten çok iyi
Türkiye'de fazla bilinmiyor DeepL, altyapısı gelişmeye açık görünüyor. Son yıllarda online tercüme epey yol kattetti, ilk çıktığında espri konusuydu Google Translate. Yapay zekanın da hızla güçlenmesiyle bir 8-10 sene sonra ne olacak diye düşünüyor insan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Türkiye'de fazla bilinmiyor DeepL, altyapısı gelişmeye açık görünüyor. Son yıllarda online tercüme epey yol kattetti, ilk çıktığında espri konusuydu Google Translate. Yapay zekanın da hızla güçlenmesiyle bir 8-10 sene sonra ne olacak diye düşünüyor insan.
Fotoğraf ile metin çevirme özelliği çok iyi. İngilizcem çok iyi değil hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum anlamadığım yerlerde metni taratıp olayı anlayabiliyorum 😅 çok yardımcı oluyor bana o konuda

Top Bottom