Neler Yeni

En İyi Cities Skylines DLC Paketi Hangisi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Çetintaş
Merhaba arkadaşlar mübarek Paradox oyunda olması gereken herşeyi DLC ile bize iteklemeye kalkmış. Bu paketler indirime gidiyormu bilmiyorum ama bi DLC alasım var ucuzda değiller sonuçta parasını en çok hakeden oyunda en fazla değişiklik yaratan DLC hangisidir ? Aklıma en çok Sunset Harbor yattı .

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Endüstri Modu baya iyi bence ama ne yazık ki hepsi iyi crackleniyorsa crackle valla ben öyle yapıp oynadım bir süre

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Başarımları tamamlama takıntısı olan biriyim başarımlara etki ediyor mu cracklediğim zaman ?
Ben normalde denemek için crackli indirdim standratını , pc kasıyordu ve bir yere kadar eğlenceliydi sonra tüm dlc li olanı indirdim modlarla falan 30-40 saat oynadım pc kaldırmamaya başladı sildim oyunu.(Ve başarımların hilesi var 2 saniyede açabiliyorsun steamin başarımlarını)Para vermişsin oyuna haklarını almış gidip torrentten indirebilirsin bence :) (denemedim ama modlar var internette belki dlcleri modlayanlar vardır yine bakabilirsin)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Çetintaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başarımların hilesi derken demek istediğin başarımların hepsini açması mı ? Yoksa modların başarımları etkilememesi mi ?
Ben normalde denemek için crackli indirdim standratını , pc kasıyordu ve bir yere kadar eğlenceliydi sonra tüm dlc li olanı indirdim modlarla falan 30-40 saat oynadım pc kaldırmamaya başladı sildim oyunu.(Ve başarımların hilesi var 2 saniyede açabiliyorsun steamin başarımlarını)Para vermişsin oyuna haklarını almış gidip torrentten indirebilirsin bence :) (denemedim ama modlar var internette belki dlcleri modlayanlar vardır yine bakabilirsin)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,317
Üyeler
168,608
Son üye
isaacthesouza
Top Bottom