Neler Yeni

En iyi cs go monitörü nedir?

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Ya ha 240 ha 280 o kadar fark etmez bana diyorum ki renk bakımından ips daha mantıklı amma velakin yavaşlama veya görüntüde bozulmalar oluyor ise fark edilcek derecede benq daha mantıklı olur
Hayır o derece fark hissetmezsin bozulma falan olmaz tepki süresi yüzünden

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
O fark önemlideğil o kadar tek korktuğum ips olduğu için 280 hz olmaz gibi bişey olurmu mesela 280 hz ama akıcılığı 144hz tn panel gibi mi olur yoksa aynı 280 hz tn gibimi olur ona göre alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani üzermi ben oyunlarda ben dediğim gibi cs globaliyim ama valorant PUBG oynuyorum yeri geliyor gta 5 oynuyorum gmrüntü bozulursa mantıksız ips monitör
Dostum internet kafede 240 hz tn panel ilede oynadım aynı kafede 280hz asusda vardı onda oynamadım ama biraz seyrettim. Tamam yani arada renk canlılığı olarak farklı var ama dehşet bir fark da yok. Önünde iki seçenek var. Ya hızlı panel ile csgoda rakiplerinden bir adım önde olacaksın ya da göz zevkin için hızdan vazgeçeceksin. Bende senin gibi 1 ay araştırıp arada kaldım ama tn panel alıcam. Çünkü tn panel 240 hz deneme şansım oldu ve ips ile çok dağlar kadar fark olmadığını gördüm.

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
Hayır o derece fark hissetmezsin bozulma falan olmaz tepki süresi yüzünden
Ya keşke yan yana olsa da iki monitör özümle görsem renk bakımından asus diğer yandan hız kaliteden dolayı benq istiyorum bilemedim

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Csgo için tn panel kesinlikle başka bir seçenek yok. Bende xl2546 modelini alıcam 1 hafta kadar sonra inşallah. Profesyonel csgo oyuncularının hepsi zowie xl2546 modelini kullanıyor. Sadece bir tanesinde asus 360 hz var 😆 Eğer benim gibi faceit 10 lvl, global elite ve rekabetçi olarak oynamıyorsan yani keyfine arada bir iki maç atarım diyorsan ips panel asus alabilirsin.
Faceit hesabını atar mısın, merak ettim.

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
Dostum internet kafede 240 hz tn panel ilede oynadım aynı kafede 280hz asusda vardı onda oynamadım ama biraz seyrettim. Tamam yani arada renk canlılığı olarak farklı var ama dehşet bir fark da yok. Önünde iki seçenek var. Ya hızlı panel ile csgoda rakiplerinden bir adım önde olacaksın ya da göz zevkin için hızdan vazgeçeceksin. Bende senin gibi 1 ay araştırıp arada kaldım ama tn panel alıcam. Çünkü tn panel 240 hz deneme şansım oldu ve ips ile çok dağlar kadar fark olmadığını gördüm.
Akıcılıkta fark varmıdır peki hocam mesela iki monitörüde gödrüm diyosun ya ips olan 144 gibi gözüküyormuydu 240 hz tn panelin yanında yoksa ikiside birebir aynı o konuda sadece renk farkı mı var diyosun

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Akıcılıkta fark varmıdır peki hocam mesela iki monitörüde gödrüm diyosun ya ips olan 144 gibi gözüküyormuydu 240 hz tn panelin yanında yoksa ikiside birebir aynı o konuda sadece renk farkı mı var diyosun
TN daha akıcı gözüküyordu hocam. Aslında tam öyle bariz akıcılık farkı göremiyorsun milisaniyelik farklar bunlar tabi ama csgo milisaniyelik bir oyun. Awp ile kestiğin bir yerden adamın kolunun ucunu görüp vurmak mesela. Ama ips panel 144 gibi değil tabi gene 240 hz gibi gözüküyor.

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
TN daha akıcı gözüküyordu hocam. Aslında tam öyle bariz akıcılık farkı göremiyorsun milisaniyelik farklar bunlar tabi ama csgo milisaniyelik bir oyun. Awp ile kestiğin bir yerden adamın kolunun ucunu görüp vurmak mesela. Ama ips panel 144 gibi değil tabi gene 240 hz gibi gözüküyor.
Dostum istanbuldaysan deneyebileceğin yerler var git dene gör. Anlatma ile tam anlatamıyorum 😆

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
Tmam dır çok saolun sanırım xl2546 alacağım son bi soru daha xl2546 ile 2546s arasında sadece ms farkı var sanırım değil mi 700 tl ye de değmez mantıksız gibi

Dostum istanbuldaysan deneyebileceğin yerler var git dene gör. Anlatma ile tam anlatamıyorum 😆
İzmirdeyim işte 😢

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Tmam dır çok saolun sanırım xl2546 alacağım son bi soru daha xl2546 ile 2546s arasında sadece ms farkı var sanırım değil mi 700 TL ye de değmez mantıksız gibi

İzmirdeyim işte 😢
Yok dostum prosettings.com sitesinde pro csgo oyuncularının hepsi 2546 kullanıyor ve 2546s modeline geçmemişler. Demek ki 0.5 ms ile 1 ms arasında ki farkı önemsemiyorlar. Yani 700 tl vermeye değmez. Hatta s1mple gibi dünyanın en iyi oyuncusu 2540 modelini kullanıyor hala ve yeterli diyor. Bende rtx 3070 kartların çıkmasını bekliyorum 1 hafta sonra sistem alıcam. Monitör olarak 2546 modelini alıcam.

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
Yok dostum prosettings.com sitesinde pro csgo oyuncularının hepsi 2546 kullanıyor ve 2546s modeline geçmemişler. Demek ki 0.5 ms ile 1 ms arasında ki farkı önemsemiyorlar. Yani 700 TL vermeye değmez. Hatta s1mple gibi dünyanın en iyi oyuncusu 2540 modelini kullanıyor hala ve yeterli diyor. Bende rtx 3070 kartların çıkmasını bekliyorum 1 hafta sonra sistem alıcam. Monitör olarak 2546 modelini alıcam.
Çok ama çok saolun tüm soru işaretleri kafamdan kalktı hedefimiz xl2546 ilerii 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,491
Üyeler
163,833
Son üye
Narkoz33
Top Bottom