Neler Yeni

En iyi cs go monitörü nedir?

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Csgo için tn panel kesinlikle başka bir seçenek yok. Bende xl2546 modelini alıcam 1 hafta kadar sonra inşallah. Profesyonel csgo oyuncularının hepsi zowie xl2546 modelini kullanıyor. Sadece bir tanesinde asus 360 hz var 😆 Eğer benim gibi faceit 10 lvl, global elite ve rekabetçi olarak oynamıyorsan yani keyfine arada bir iki maç atarım diyorsan ips panel asus alabilirsin.

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
BenQ e-spor tarafında çok başarılı genellikle benq ve alt markası zowie marka monitör mouse kullanıyor profesyoneller
Evet orası öyle ama benim anlamadıpım konu şu birisi 280 hz birisi 240 özellikler ms farkları aynı tek fark panel farkı ips olduğu için daha geç gelme gecikme veya 144 hz miş gibi bir şey oluşurmu kafamda bu takıldı ve eğer olmazsa benq neden gereksiz daha pahalı oluyor saçma aradaki fark asus daha iyi o zaman

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Evet orası öyle ama benim anlamadıpım konu şu birisi 280 hz birisi 240 özellikler ms farkları aynı tek fark panel farkı ips olduğu için daha geç gelme gecikme veya 144 hz miş gibi bir şey oluşurmu kafamda bu takıldı ve eğer olmazsa benq neden gereksiz daha pahalı oluyor saçma aradaki fark asus daha iyi o zaman
Ben alırdım 280hz ips olsa bile ama profesyoneller tercih etmiyor genellikle

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Hocam csgo için 24 inç üstü alınmaz çok büyük olur dikkatin dağılır oyunda.
1MS olması avantajına olur ve kesinlikle flatt ekran 240HZ bir monitör müthiş olur.

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
Csgo için tn panel kesinlikle başka bir seçenek yok. Bende xl2546 modelini alıcam 1 hafta kadar sonra inşallah. Profesyonel csgo oyuncularının hepsi zowie xl2546 modelini kullanıyor. Sadece bir tanesinde asus 360 hz var 😆 Eğer benim gibi faceit 10 lvl, global elite ve rekabetçi olarak oynamıyorsan yani keyfine arada bir iki maç atarım diyorsan ips panel asus alabilirsin.
Globalim hard oynuyorum ama eğlenve de olsa son hz değerini almak o zevki almak istiyorum ips ile tn arasında hz farkı varmış gibi olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam csgo için 24 inç üstü alınmaz çok büyük olur dikkatin dağılır oyunda.
1MS olması avantajına olur ve kesinlikle flatt ekran 240HZ bir monitör müthiş olur.
Flat derken hocam nasıl

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Globalim hard oynuyorum ama eğlenve de olsa son hz değerini almak o zevki almak istiyorum ips ile tn arasında hz farkı varmış gibi olurmu

Flat derken hocam nasıl
240 ile 280 farkı ne kadar olur bilemem hard isen tn panel al

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

Flat derken hocam nasıl
Düz ekran hocam, curved csgo da sıkıntı yapar odaklanamazsın tam.

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
Ben alırdım 280hz ips olsa bile ama profesyoneller tercih etmiyor genellikle
Ya profesyonel değilim ki ama globalim ve son hertz değerini alıp yağ gibi aksın istiyorum oyun ips olunca tn e göre aynı hertz değerinde aynı tepkime süresi olunca aralarında ki fark ne oluyor bilen varmı

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Ya profesyonel değilim ki ama globalim ve son hertz değerini alıp yağ gibi aksın istiyorum oyun ips olunca tn e göre aynı hertz değerinde aynı tepkime süresi olunca aralarında ki fark ne oluyor bilen varmı
60 ile 100 hz farkını hissedersin ama 240 ile 280hz farkını zannetmiyorum yüksek aralık bunlar

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Galiba ips panellerde ışık sızması ve ghosting gibi sorunlar çok oluyormuş. Ayrıca ips ve tn panel ikisinde de 240hz 1 ms özellik olsa gene TN panel daha hızlı. Zaten öyle olmasa milyon dolarlık profesyonel takımlar, oyuncular, ve organizasyonlar TN kullanmazlar. Hard cs oynuyorsan zowie devam.

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
240 ile 280 farkı ne kadar olur bilemem hard isen tn panel al
O fark önemlideğil o kadar tek korktuğum ips olduğu için 280 hz olmaz gibi bişey olurmu mesela 280 hz ama akıcılığı 144hz tn panel gibi mi olur yoksa aynı 280 hz tn gibimi olur ona göre alacağım

Galiba ips panellerde ışık sızması ve ghosting gibi sorunlar çok oluyormuş. Ayrıca ips ve tn panel ikisinde de 240hz 1 ms özellik olsa gene TN panel daha hızlı. Zaten öyle olmasa milyon dolarlık profesyonel takımlar, oyuncular, ve organizasyonlar TN kullanmazlar. Hard cs oynuyorsan zowie devam.
Yani üzermi ben oyunlarda ben dediğim gibi cs globaliyim ama valorant pubg oynuyorum yeri geliyor gta 5 oynuyorum gmrüntü bozulursa mantıksız ips monitör

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
O fark önemlideğil o kadar tek korktuğum ips olduğu için 280 hz olmaz gibi bişey olurmu mesela 280 hz ama akıcılığı 144hz tn panel gibi mi olur yoksa aynı 280 hz tn gibimi olur ona göre alacağım
144 ile 280 farkını hissedersin muhtemelen ama 240 ile 280 zannetmiyorum araştırman da fayda var

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
144 ile 280 farkını hissedersin muhtemelen ama 240 ile 280 zannetmiyorum araştırman da fayda var
Ya ha 240 ha 280 o kadar fark etmez bana diyorum ki renk bakımından ips daha mantıklı amma velakin yavaşlama veya görüntüde bozulmalar oluyor ise fark edilcek derecede benq daha mantıklı olur

Top Bottom