Neler Yeni

En iyi CSS Kütüphaneleri

En iyisi hangisi?

• Bootstrap

• Foundation

• Pure

• Bulma

• Tailwind

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Burak
Merhaba, Donanım Arşivi Ailesi. Sizlere bugün en iyi CSS Framework'lerini hazırladım. Umarım yararlı bir konu olur.

1- Bootstrap
En popüler olan CSS Framework'tür. Dünya üzerinde de çok geniş bir kullanım alanı vardır. Detaylı Bilgi için: Bootstrap

2- Foundation
Foundation diğer Framework'lere göre daha karmaşık bir yapısı vardır. Gelişmiş tasarımı sayesinde diğer tarayıcılarla sorunsuz bir şekilde çalışabilmektedir. Detaylı Bilgi için: Foundation

3- Pure
Pure, Yahoo tarafından 2014 yılında oluşturulan hafif ve duyarlı bir CSS Framework'tür. Normalize.css kullanılarak oluşturulmuştur. Detaylı Bilgi için: Pure

4- Bulma
Herkes tarafından sevilen açık kaynaklı bir Frameworktür. Bu sayede dünya üzerinde 200.000'den fazla kullanıcı tarafından kullanılmaktadır. Detaylı Bilgi için: Bulma

5- Tailwind
Tailwind, forumumuzun temasında kullanılan bir frameworktür. 4 kişilik bir ekiple geliştirilen ve ilgi çekici tasarımı bulunmaktadır. Detaylı Bilgi için: Tailwind

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Ellerine sağlık güzel olmuş

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Eline sağlık css ve bootstrap öğrenip hiç kullanmasam da faydalı olmuş :D

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bootstrap kullandım ve sevmedim yani sadece sitenin boyutlandırmasında (Telefon, Tablet, PC için ekran boyut ayarlaması) için kullandım CSS ile kendim yapınca daha iyi oluyordu bence, bi ara kütüphane içinden bazı şeyleri değiştirmeyede uğraşmıştım içinden çıkılmaz bir çile o_O.

robop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Utku Şahin
Bootstrap biliyorum ben sadece, kullanınca kendimi kısıtlanmış hissediyorum. Kendi yazdığım CSS daha hoş geliyor gözüme.

Top Bottom