Neler Yeni

Yardım En İyi Enerji İçeceği Hangisi

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kürşat
Instagram
kursatdogruu
Steam
Kürşat
Facebook
kursat.dogru.7
Discord
'kürşat#6497
Konu sahibi arkadaşım, enerji içeceklerini boşver de, yukarda birisi şey demiş bak kahve çekirdeğini çiğne demiş. adam haklı , uyutmuyor

softwaredevelopers

80+ Bronze
uyku düzenimi düzelticem diye hala uyumuyorum akşama kadar da uyumuycam enerji içeceklerine pek inanmazdım ama saat 4-5 gibi uykum geldi aylar önce fitness salonundan aldığım performans adlı enerji içeceğini dolaba koymuştum içmiyodum şekerli diye ve içtim birazda olsa beni kendime getirdi ve işe yaradığına inandım ama gine uykum gelmeye başlıyo ve salona gidicem bana enerji lazım birde gün boyu ders çalışıcam kafeini en fazla en iyi enerji içeceği hangisidir
Süt

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ben zaten hiç tüketmiyorum kahve falan da içmiyorum 8-9 aydır aburcubur yemiyorum sadece bu günü atlatabilmek için enerji içeceği içmem lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

vucuduma hiç kafein almadığım için ömür boyu kafeine güzel tepki veriyor vucudum o yüzden bugün almam lazım
kanka filtre kahve içebilirsin o sağlıklıdır

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
uyku düzenimi düzelticem diye hala uyumuyorum akşama kadar da uyumuycam enerji içeceklerine pek inanmazdım ama saat 4-5 gibi uykum geldi aylar önce fitness salonundan aldığım performans adlı enerji içeceğini dolaba koymuştum içmiyodum şekerli diye ve içtim birazda olsa beni kendime getirdi ve işe yaradığına inandım ama gine uykum gelmeye başlıyo ve salona gidicem bana enerji lazım birde gün boyu ders çalışıcam kafeini en fazla en iyi enerji içeceği hangisidir
redbull

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hotline

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Redbull'un yeri farklıdır bende belki çok içtiğimden. Burn de çok güzel Redbull'da.

Top Bottom