Bu ram amd de daha iyi çalışıyor intel işlemcim için daha farklı ram bakıyorumXPG 8GB (1x8GB) Gammix D35 Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 8GB (1x8GB) Gammix D35 Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
intelde kötü çalştığı anlamına gelmiyor alabilirsin sıkıntı yaşamazsınBu ram amd de daha iyi çalışıyor intel işlemcim için daha farklı ram bakıyorum
İntelde kullanıyorum sorunsuz ram . Nerden duydunuz intelde kötü çalıştığınıBu ram amd de daha iyi çalışıyor intel işlemcim için daha farklı ram bakıyorum
1. Böyle bir şeyin kanıtı nedir?Bu ram amd de daha iyi çalışıyor intel işlemcim için daha farklı ram bakıyorum
açıklama kısmında amdde daah iyi çalışıyor gibi bir şey yazıyor büyük ihtimalle onu okudu1. Böyle bir şeyin kanıtı nedir?
2. Bir sistemde iyi çalışınca diğerinde kötü mü çalışıyor?
Eyw HocamXPG 8GB (1x8GB) Gammix D35 Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 8GB (1x8GB) Gammix D35 Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hayırlı olsun hocam