O bütçeyle max 1 tb alabilirsin. Wd blue sn570 öneririm ben. Zaten depolama ürün markası olarak önde gelen markalardanHerkese hayırlı günler
Ssdmi yükseltmek istiyorum
Şuan alınabilecek en f/p ssdi 1 veya 2tb hangileri dir ne öneririsiniz ssdler hakkında çok bilgim yok şimdiden teşekkürler
gigabyte a 520m h hocamAnakartın nedir?
bütceyi biraz daha çıkarız hoacm sanki bu bütçelerde kingston 2tb felan görüyordum yalnış hatırlamıyorsam belkide baya zamlanmıştır 1 2 aydır bakmıyorum hiçO bütçeyle max 1 tb alabilirsin. Wd blue sn570 öneririm ben. Zaten depolama ürün markası olarak önde gelen markalardan
Yakın zamanda 990 pro vardı ben ona bi bakıyım. 3100 tl olmuş tühgigabyte a 520m h hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütceyi biraz daha çıkarız hoacm sanki bu bütçelerde kingston 2tb felan görüyordum yalnış hatırlamıyorsam belkide baya zamlanmıştır 1 2 aydır bakmıyorum hiç
PCIE 3.0 anakartın.gigabyte a 520m h hocam
bütceyi biraz daha çıkarız hoacm sanki bu bütçelerde kingston 2tb felan görüyordum yalnış hatırlamıyorsam belkide baya zamlanmıştır 1 2 aydır bakmıyorum hiç
oda güzel ya ama pahalıymış bi tıkYakın zamanda 990 pro vardı ben ona bi bakıyım. 3100 TL olmuş tüh
hacı abi iyi mi? kötümü oluyor 3.0 pcıePCIE 3.0 anakartın.
Bunu nays ile alırsanız 1400 e gelir.Adata 1TB Legend 800 NVMe M.2 SSD (Okuma 3500MB / Yazma 2200MB) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Adata 1TB Legend 800 NVMe M.2 SSD (Okuma 3500MB / Yazma 2200MB) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
4.0 olsa KC3000 önerecektim ama 7k hız yerine 3.5K hız da takılır yani gerek yok...oda güzel ya ama pahalıymış bi tık
hacı abi iyi mi? kötümü oluyor 3.0 pcıe
benım anakarta uymuyoır yani bak bunu bilmiyordum her ssdi hardisk tüm anakartlara uyumlu diye olur diye düşünüyordum yani4.0 olsa KC3000 önerecektim ama 7k hız yerine 3.5K hız da takılır yani gerek yok...
Nays ile bunu alın yada daha kaliteli olsunKingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.407,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
uymuyor değil max hızlarını alamazsın sadece.benım anakarta uymuyoır yani bak bunu bilmiyordum her ssdi hardisk tüm anakartlara uyumlu diye olur diye düşünüyordum yani
Alsam sıkıntısız kullanabilirm yani demi hacı abi benım şimdiki ssd tam hızı vermiyor ondan dolayımı direk hazır sistem almıştım donanım arşivi sistmuymuyor değil max hızlarını alamazsın sadece.
Alsan kullanırsın sorunsuz.Alsam sıkıntısız kullanabilirm yani demi hacı abi benım şimdiki ssd tam hızı vermiyor ondan dolayımı direk hazır sistem almıştım donanım arşivi sistm
hacı abi acil bakman lazım İncehesap gaming gecesi 980 var 1tb güzel fiyat olursa alınır mı? veya şu fiyatın altında olursa kesinlikle kaçırma dermisn örnek fiyat plss hacı abiAlsan kullanırsın sorunsuz.