Neler Yeni

En iyi faiz oranı veren banka hangisi

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,310
İsim
Semih Boran
Çok bir bilgim yok fakat çoğu banka o civarda faiz uyguluyor diye tahmin ediyorum eğer elinizdeki miktar belirli bir sınırın üstündeyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Helal haramı sorgulamak insanlara kalmıyor cevap bile vermeyin engelleyin gitsin. Forum gözünüzde temizlenmiş olur.

Müslüman olup olmadığını bile bilmediğin birisini uyarıyosun .d
Emr-i Bil Maruf din ayrımı gözetmeksizin yapılır. Eğer sadece müslümana yapılan bir şey olsaydı ayrımcılık olurdu. Dini, cinsel yönelimi vs. ne olursa olsun gücümüz yetiyorsa Emr-i Bil Maruf yapmamız gerekir Allah'ın rızası için.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Emr-i Bil Maruf din ayrımı gözetmeksizin yapılır. Eğer sadece müslümana yapılan bir şey olsaydı ayrımcılık olurdu. Dini, cinsel yönelimi vs. ne olursa olsun gücümüz yetiyorsa Emr-i Bil Maruf yapmamız gerekir Allah'ın rızası için.
"Sana göre" kötü olan bir şey

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Usta bana kalırsa parayı ikiye böl yarısını kkm yap yarısına da hisse al. Ben risk almam dersen hepsini kkm yatır. Uzun vade düşünüyorsan altın alabilirsin.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Alpaslan Çevikel
Her insana böyle uyarılar yapmak doğru olmaz bir gün ters birisine gelirsiniz veya bu konulardan hoşlanmaz

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,672
İsim
Yavuz
Arkadaş tatlı dille uyarmış hemen savunmaya geçiyorsunuz.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bu sorgulamak değil uyarmak. Ek olarak göz mü yumalım günaha girmesine?
Dini meseleler karıştıracaksan konuya yazmana gerek yok, ayrıca herkesin günahı kendine karışamazsın. İslam dinine mensup olmayadabilir.

Arkadaş tatlı dille uyarmış hemen savunmaya geçiyorsunuz.
Her konuda bu şekilde yazıyor

Can...

80+ Platinum
elimde bir miktar para var her ay onu faize yatırmak istiyorum %25 ile %30 arasında faiz veren banka var mı sürekli olarak çünkü bazı bankalar sadece hoş geldin faizi veriyor ama geçiçi olarak bana sürekli yüksek faiz veren banka lazım
İt's haram broo yapmaya (!)

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,672
İsim
Yavuz
kişinin dini durumunu bilmeden uyarmak doğru olmaz
Uyarmak bizim görevimiz. Kendi yapar yapmaz ona kalmış.

Dini meseleler karıştıracaksan konuya yazmana gerek yok, ayrıca herkesin günahı kendine karışamazsın. İslam dinine mensup olmayadabilir.

Her konuda bu şekilde yazıyor
Doğru yapıyor.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
ömer

Doğru yapıyor.
görevin olabilir ama ben müslüman değilim birinin uyarmasını istemem bana göre doğru olan diğerine göre olmaz insanları rahatsız etmeye hakkınız yok

Son düzenleme:

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
bana göre görevin değil ben müslüman değilim birinin uyarmasını istemem bana göre doğru olan diğerine göre olmaz insanları rahatsız etmeye hakkınız yok
Hocam yazmak istemiyorum bu konuya lakin adam sadece bir şey söylemiş neden üstüne bu kadar geldiniz ki arkadaşın faizle ilgili arkadaş demiş ben inanmıyorum diye konu biter sizde üstüne gelmeyiniz güzel forumumuzda güzelce insanlara bilgilerinizi aktarın böyle konuya girmeyin.

Doğru yapıyor.
Arkadaş eğer öyle düşünen biri olsaydı güya faizsiz banka olan kuveyt Türk’ten kar payı adı altında faiz alırdı.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
ömer
Hocam yazmak istemiyorum bu konuya lakin adam sadece bir şey söylemiş neden üstüne bu kadar geldiniz ki arkadaşın faizle ilgili arkadaş demiş ben inanmıyorum diye konu biter sizde üstüne gelmeyiniz güzel forumumuzda güzelce insanlara bilgilerinizi aktarın böyle konuya girmeyin.

Arkadaş eğer öyle düşünen biri olsaydı güya faizsiz banka olan kuveyt Türk’ten kar payı adı altında faiz alırdı.
işte sorun orada her yazana inanmıyorum demek zorunda değilim dini konularda kimse tanımadığı kişilere akıl vermemeli, ayrıca bizde biliyoruz haram olduğunu bilmeyen çok azdır herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,835
Üyeler
159,844
Son üye
aliibey
Top Bottom