alpshuayi51
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Beyler oynanışı kalitesi en iyi olan fifa ve pes serisi önerilerinizi bekliyorum.
çok para ya hocam önceden iyiydi. Birde fc23 te cok drop var dıyorlar benım sıstem çok kasar mı?pes öldü zaten fc serileri 20den sonra hepsi aynı gibi gamepass al bak keyfine
nostalji dersen fifa 16 ve fifa 18, pes kısmında ise tabii ki pes 13Beyler oynanışı kalitesi en iyi olan fifa ve pes serisi önerilerinizi bekliyorum.
senin sistem hepsini açar ama fc 23 yok fc 24 varçok para ya hocam önceden iyiydi. Birde fc23 te cok drop var dıyorlar benım sıstem çok kasar mı?
fifa 16 indireyım o zaman teşekkürler hocam pes 13 9 sene oynadım artık sıktı yenı pcye geçince oynayasım gelmiyor hem düzgün linkde yok yamalı falannostalji dersen fifa 16 ve fifa 18, pes kısmında ise tabii ki pes 13
Fc 23 yok derken hocam onu anlamadım. Bir arkadaşım fc 24ü lowda fc 25i ise açamaz demişti sistemim için.senin sistem hepsini açar ama fc 23 yok fc 24 var
fifa 23 var fc 23 yok ve rx 6500xt mediumda 60 fps verir fc 25fifa 16 indireyım o zaman teşekkürler hocam pes 13 9 sene oynadım artık sıktı yenı pcye geçince oynayasım gelmiyor hem düzgün linkde yok yamalı falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fc 23 yok derken hocam onu anlamadım. Bir arkadaşım fc 24ü lowda fc 25i ise açamaz demişti sistemim için.
fifa23 oynayabılır mıyım cok drop sıkayetı varda guvenemedım ındırmeyefifa 23 var fc 23 yok ve rx 6500xt mediumda 60 fps verir fc 25
oynarsınfifa23 oynayabılır mıyım cok drop sıkayetı varda guvenemedım ındırmeye
pes21 sondu sonra bitti o oyun. Fifayı bilmiyorum ama bu seneki çok kötü diyolar oyuncuları.Beyler oynanışı kalitesi en iyi olan fifa ve pes serisi önerilerinizi bekliyorum.
araşarında en ıyısı hangısıfifa 16-17-18
akar mı kral sencepes21 sondu sonra bitti o oyun. Fifayı bilmiyorum ama bu seneki çok kötü diyolar oyuncuları.
Valla biz pes 21 yamalı oynuyoruz haladostlar fifa 2007 de yanlar sıyak kalıyor duzeltme durumu var mı acaba
araşarında en ıyısı hangısı
akar mı kral sence