POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Hem pratik hem de kafeini kaybettirmeden en üst düzeyde verebilecek bir yöntem arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
Tasinabilir olmasini istiyorsan v60 alabilirsin ama chemex de guzel is yapar yine pour over'dir ve kendi haznesi vardir. Onun disinda french press'te aromalar ve tadin guzel aciga ciktigini dusunmuyorum.Hem pratik hem de kafeini kaybettirmeden en üst düzeyde verebilecek bir yöntem arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
Taşınabilir olması iyi olur, pour ovder falan ilgimi çekmedi, sanırım V60ı 2 numara kağıtla kullanırım.Tasinabilir olmasini istiyorsan v60 alabilirsin ama chemex de guzel is yapar yine pour over'dir ve kendi haznesi vardir. Onun disinda french press'te aromalar ve tadin guzel aciga ciktigini dusunmuyorum.
Mantikli olur hocam eger espresso'da seviyorsaniz makine vs. alicak kadar butceniz yoksa moka pot'a da bakabilirsiniz makinelere gore biraz aci yaparlar tam bir espresso olmaz ama espresso'ya en yakin kahve olur.Taşınabilir olması iyi olur, pour ovder falan ilgimi çekmedi, sanırım V60ı 2 numara kağıtla kullanırım.
French press kagıtsız olduğu icin ister istemez filtreleme performansı daha düsük ve aromaları daha az veriyor. Ama çok pratik,dağda bile kahve yapmıştımyılların french presscisi olarak net v60
Hocam benim tek sevdiğim kahve türü ACI şu anda toplumda benim gibi içen var mıdır bilmiyorum, kahveyi de sert idman attığım için alıyorum. V60 alırım dediğim gibi, ihtiyacım olan sadece dripper, bir de filtre kağıdı değil mi?Mantikli olur hocam eger espresso'da seviyorsaniz makine vs. alicak kadar butceniz yoksa moka pot'a da bakabilirsiniz makinelere gore biraz aci yaparlar tam bir espresso olmaz ama espresso'ya en yakin kahve olur.
V60 da çok zor değil diye biliyorum.French press kagıtsız olduğu icin ister istemez filtreleme performansı daha düsük ve aromaları daha az veriyor. Ama çok pratik,dağda bile kahve yapmıştım
V60 Zor değilde,Masraflı. bir baslangıç seti min 1000tl. Press gene iyi bir tane alsan bile 300-600 arası.Hocam benim tek sevdiğim kahve türü ACI şu anda toplumda benim gibi içen var mıdır bilmiyorum, kahveyi de sert idman attığım için alıyorum. V60 alırım dediğim gibi, ihtiyacım olan sadece dripper, bir de filtre kağıdı değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dışarıya falan da çıktığımda yazın kahve dünyasında fix iced americano içerim. Diğerleri çocuk sütü gibi geliyor.
V60 da çok zor değil diye biliyorum.
Hocam aci kahve seviyorsaniz moka pot'ta yapilmis double shot espresso tam sizlik olur hem makinalara gore daha aci ve govdeli bir kahve oluyor moka pot'ta tabi espresso sevmiyorsaniz ayri.Hocam benim tek sevdiğim kahve türü ACI şu anda toplumda benim gibi içen var mıdır bilmiyorum, kahveyi de sert idman attığım için alıyorum. V60 alırım dediğim gibi, ihtiyacım olan sadece dripper, bir de filtre kağıdı değil mi?
Dışarıya falan da çıktığımda yazın kahve dünyasında fix iced americano içerim. Diğerleri çocuk sütü gibi geliyor.
Buna bakabilirsiniz icerisinde 40 filtre kagidi bulunuyor ayrica plastik oldugundan kirilma gibi bir durum olusmaz ayrica isitmak daha kolay olur seramige gore de.Hocam benim tek sevdiğim kahve türü ACI şu anda toplumda benim gibi içen var mıdır bilmiyorum, kahveyi de sert idman attığım için alıyorum. V60 alırım dediğim gibi, ihtiyacım olan sadece dripper, bir de filtre kağıdı değil mi?
hocam v60 dedigimiz ne oluyor? v60 dripper dedigimiz sey 50 tl degil mi zaten?V60 Zor değilde,Masraflı. bir baslangıç seti min 1000tl. Press gene iyi bir tane alsan bile 300-600 arası.