Neler Yeni

Öneri En İyi İnternet Sağlayıcısı Hangisi

Uğur Altun

80+ Bronze
Katılım
25 Mart 2020
Mesajlar
690
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
Yaş
25
Konum
Istanbul
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Dostlarım güvenilir teknik servis hizmeti iyi olan ve sıkıntı çıkartmayacak bir internet sağlayıcısı arıyorum aklımda milenicom ve turknet var ama güvenilir mi emin değilim önerilerinizi merak ediyorum
Yaklaşık 4-5 senedir TurkNet kullandım, çok memnundum. Müşteri hizmetleri bulunmuyor, arıza veya herhangi bir problem olduğunda online işlemlerden destek kaydı oluşturarak yardım talebi oluşturuyorsunuz ve birkaç saat içerisinde (mesai saatlerinde) kesinlikle geri dönüş yapıyorlar, sorunu çözüyorlar.

Aralık ayında farklı eve taşındım ve ev yeni olduğu için Türk Telekom FTTH altyapısını getirdi, 1 aydır Türk Telekom üzerinden hizmet alıyorum, evde kardeşim ve ben yaşıyorum, kendimize ait bilgisayarlarımız var ve aynı anda online oyunlar oynuyor, internetten indirmeler yapıyor , film izliyoruz herhangi bir en ufak arıza veya problem, ping, drop vs. yaşamadım. Şu anda oldukça memnunum.
Fakat Türk Telekom internet tarifeleri diğer çoğu İSS göre biraz pahalı.

Çoğu İSS Türk Telekom internet altyapısı üzerinden hizmet veriyor. Altyapınızın kalitesine göre size verilecek olan hizmet değişkenlik gösterir. Eski bakır olan altyapılarda sorunlar fibere göre daha çok.
 
Top Bottom