Neler Yeni

Çözüldü✓ En iyi kulaklık tavsiyesi

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Önerebiliceğiniz en iyi oyuncu kulaklığı söylermisiniz bütcem farketmez hangisi en iyiyse onu alıcam kablosuz olursa daha iyi olur

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
bütçe fark etmez demişsin 54k euroluk bu kulaklık çoğu kişi tarafından en üst seviye kulaklık olarak kabul ediliyor eksi yani kablosuz değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe fark etmez demişsin 54k euroluk bu kulaklık çoğu kişi tarafından en üst seviye kulaklık olarak kabul ediliyor eksi yani kablosuz değil
şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan
Kablosuz lazım hacı 1 trilyonluk şeyi nası alım bütce farketmez dediysek okadar değil

Kablolu lazım hacı 1 trilyonluk şeyi nası alım bütce farketmez dediysek okadar değil
Kablosuz*

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Kablosuz lazım hacı 1 trilyonluk şeyi nası alım bütce farketmez dediysek okadar değil

Kablosuz*
bro bütçe fark etmez ne demek ben bilmiyorum daha sana uygun bir kulaklık attım 100k dolarlık da atabilirdim 1k dolarlık da bana bir fiyat söyle ki sana o fiyat bandında en uygun olabilcek olanı atayım fakat aşırı yüksek bir ses kalitesi istiyorsan kablosuz kullanmanı önermem

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bro bütçe fark etmez ne demek ben bilmiyorum daha sana uygun bir kulaklık attım 100k dolarlık da atabilirdim 1k dolarlık da bana bir fiyat söyle ki sana o fiyat bandında en uygun olabilcek olanı atayım fakat aşırı yüksek bir ses kalitesi istiyorsan kablosuz kullanmanı önermem
Oyun için arıyorum usta bütce istiyorsan 5k

xpgggci

80+
Uyarsa verelim

Ekler

• Onkyo5.jpg
    Onkyo5.jpg
    40.9 KB · Hit: 27

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Bunlar daha çok ses alanında çalışan insanlar için. Arkadaş "oyuncu" diye belirtmiş.
oyuncu adı altında gamer adı altında ses kalitesinin 5 kuruş dahi etmediği kulaklığa 5 bin lira vermek yerine bu kulaklıkları öneren kişiler film de izliyor muzik de yapıyor oyun da oynuyor onun yerine alabilcek en iyi ses ve rahatlığı alması mantıklı değil mi 2 kuruş para için yayıncılar gibi logitech in ses bile denemeyecek kulaklıklarını mı önereyim 5 bin tl ye

oyuncu adı altında gamer adı altında ses kalitesinin 5 kuruş dahi etmediği kulaklığa 5 bin lira vermek yerine bu kulaklıkları öneren kişiler film de izliyor muzik de yapıyor oyun da oynuyor onun yerine alabilcek en iyi ses ve rahatlığı alması mantıklı değil mi 2 kuruş para için yayıncılar gibi logitech in ses bile denemeyecek kulaklıklarını mı önereyim 5 bin TL ye
üstüne üstlük bu kulaklık "oyuncu" diye nitelendirdiğiniz kısımda nerdeyse 10 katı felan performans veriyor

Top Bottom