şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanbütçe fark etmez demişsin 54k euroluk bu kulaklık çoğu kişi tarafından en üst seviye kulaklık olarak kabul ediliyor eksi yani kablosuz değil
Sennheiser HE-1 Orpheus Flagship Headphones System
Sennheiser HE-1 Orpheus Flagship Headphones System is equipped with distinctive options and progressive technology these headphones rework music from something you hear into something you reside in. Sennheiser Legacy In 1991 Sennheiser created the greatest headphones in the world known as...www.audioaffair.co.uk
Kablosuz lazım hacı 1 trilyonluk şeyi nası alım bütce farketmez dediysek okadar değilbütçe fark etmez demişsin 54k euroluk bu kulaklık çoğu kişi tarafından en üst seviye kulaklık olarak kabul ediliyor eksi yani kablosuz değil
Sennheiser HE-1 Orpheus Flagship Headphones System
Sennheiser HE-1 Orpheus Flagship Headphones System is equipped with distinctive options and progressive technology these headphones rework music from something you hear into something you reside in. Sennheiser Legacy In 1991 Sennheiser created the greatest headphones in the world known as...www.audioaffair.co.ukMesaj otomatik birleştirildi:
şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan
Kablosuz*Kablolu lazım hacı 1 trilyonluk şeyi nası alım bütce farketmez dediysek okadar değil
bro bütçe fark etmez ne demek ben bilmiyorum daha sana uygun bir kulaklık attım 100k dolarlık da atabilirdim 1k dolarlık da bana bir fiyat söyle ki sana o fiyat bandında en uygun olabilcek olanı atayım fakat aşırı yüksek bir ses kalitesi istiyorsan kablosuz kullanmanı önermemKablosuz lazım hacı 1 trilyonluk şeyi nası alım bütce farketmez dediysek okadar değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablosuz*
Oyun için arıyorum usta bütce istiyorsan 5kbro bütçe fark etmez ne demek ben bilmiyorum daha sana uygun bir kulaklık attım 100k dolarlık da atabilirdim 1k dolarlık da bana bir fiyat söyle ki sana o fiyat bandında en uygun olabilcek olanı atayım fakat aşırı yüksek bir ses kalitesi istiyorsan kablosuz kullanmanı önermem
dolar mı tl mi ?Oyun için arıyorum usta bütce istiyorsan 5k
Tldolar mı TL mi ?
Bunlar daha çok ses alanında çalışan insanlar için. Arkadaş "oyuncu" diye belirtmiş.https://hifiman.com/products/detail/304
bu iki ürünü aldığın zaman bu fiyat bandında alabilceğin max ses kalitelerinden alıcaksın eksi yani mic yok wireless değilSchiit Audio: Audio Products Made in USA
www.schiit.com
oyuncu adı altında gamer adı altında ses kalitesinin 5 kuruş dahi etmediği kulaklığa 5 bin lira vermek yerine bu kulaklıkları öneren kişiler film de izliyor muzik de yapıyor oyun da oynuyor onun yerine alabilcek en iyi ses ve rahatlığı alması mantıklı değil mi 2 kuruş para için yayıncılar gibi logitech in ses bile denemeyecek kulaklıklarını mı önereyim 5 bin tl yeBunlar daha çok ses alanında çalışan insanlar için. Arkadaş "oyuncu" diye belirtmiş.
üstüne üstlük bu kulaklık "oyuncu" diye nitelendirdiğiniz kısımda nerdeyse 10 katı felan performans veriyoroyuncu adı altında gamer adı altında ses kalitesinin 5 kuruş dahi etmediği kulaklığa 5 bin lira vermek yerine bu kulaklıkları öneren kişiler film de izliyor muzik de yapıyor oyun da oynuyor onun yerine alabilcek en iyi ses ve rahatlığı alması mantıklı değil mi 2 kuruş para için yayıncılar gibi logitech in ses bile denemeyecek kulaklıklarını mı önereyim 5 bin TL ye
9999K lık diz100k lik biseler dizeyim mi mükemmel sesi olue