Neler Yeni

En iyi laptop markası

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömür Can
Selam arkadaşlar
Sizce en iyi Laptop üretici marka hangisi? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim, teşekkürler

Techno08

80+ Gold
Modele bağlı ama genelde daha az sorun çıkaran markalar Asus ve msi’dır. Asus ve msi’ın da kötü modelleri var ama yok değil.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Her markanın güzel laptopları var ama bence Acer'in oyuncu laptopları en iyisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömür Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modele bağlı ama genelde daha az sorun çıkaran markalar Asus ve msi’dır. Asus ve msi’ın da kötü modelleri var ama yok değil.
Bende msi gf65 thin var i7 10750h 1660ti li ama tam anlamıyorum bu işlerden bi problem yasar mıyım sizce

Techno08

80+ Gold
Bende msi gf65 thin var i7 10750h 1660ti li ama tam anlamıyorum bu işlerden bi problem yasar mıyım sizce

gf serisi genelde ucuz olsun ve herkese hitap etsin diye dış kasadan kalite olarak kısılmış bir modeldir ve işlemci kaynaklı olarak ısınma sorunu yaşamanız mümkündür. Onun harici Bi problem yaşamazsınız anakart olarak msi kendi anakartını kullanıyor ki zaten msi yılların anakart üreticisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömür Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ısınır. @Techno08 daha iyi bili
gf serisi genelde ucuz olsun ve herkese hitap etsin diye dış kasadan kalite olarak kısılmış bir modeldir ve işlemci kaynaklı olarak ısınma sorunu yaşamanız mümkündür. Onun harici Bi problem yaşamazsınız anakart olarak msi kendi anakartını kullanıyor ki zaten msi yılların anakart üreticisi.
teşekkür ederim bro
Mesaj otomatik birleştirildi:

düşünüyorum asusu da pahalı aga

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,540
Üyeler
166,227
Son üye
bkobii