Neler Yeni

En iyi mining havuzu ve kazma uygulaması

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Şuan da en iyi kazma uygulaması ve havuz nedir?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Tek kartla kazım için BinancePool kullan, çok kartla mining rig kurduysan Ethermine kullan.

Miner seçimi için ekran kartlarının tam modeli önemli, elindeki karta göre seçim yapmalısın.
Tek kartla binance kullanacağına Nicehash kullansın, zaten kazançlar yakın ancak hiç yoktan Nicehash'in hizmetinden yararlanmış olur.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Şuan da en iyi kazma uygulaması ve havuz nedir?
Eğer 300mh altı isen 2miners üstü isen hiveon pool kullan miner programı da kartların yalnızca amd ise gminer karışıksa nbminer sadece nvidia ise t-rex miner önerimdir

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek kartla binance kullanacağına Nicehash kullansın, zaten kazançlar yakın ancak hiç yoktan Nicehash'in hizmetinden yararlanmış olur.
Eğer 300mh altı isen 2miners üstü isen hiveon pool kullan miner programı da kartların yalnızca amd ise gminer karışıksa nbminer sadece nvidia ise t-rex miner önerimdir
Ne hizmeti var ki pek bilmiyorum ama iyiyse ve tek kartla kolay ödeme alacaksa kullanabilir.
rx6600 var şuanda ortalama 28-29mh veriyor. Kaç gün yapıcağım belli değil satılana kadar yapıcağım. En karlısı sizce hangisi.
Binance pool kullanıcaktım ama binance hesabımda kimlik doğrulayamıyorum onun için o parayı binancetr hesabıma aktaramam sanırım. Direkt olarak binance tr hesabımın cüzdan koduna gelmesini istiyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
rx6600 var şuanda ortalama 28-29mh veriyor. Kaç gün yapıcağım belli değil satılana kadar yapıcağım. En karlısı sizce hangisi.
Binance pool kullanıcaktım ama binance hesabımda kimlik doğrulayamıyorum onun için o parayı binancetr hesabıma aktaramam sanırım. Direkt olarak binance tr hesabımın cüzdan koduna gelmesini istiyorum.
Pool'la vs. uğraşırım dersen nicehash bakma, komisyonu bi tık fazla. Ama overclock pool gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum dersen Nicehash kullan, ödemelerini BTC olarak yapıyor kalan detaylar aşağıdaki yazımda mevcut.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tek kartla kazım için BinancePool kullan, çok kartla mining rig kurduysan Ethermine kullan.

Miner seçimi için ekran kartlarının tam modeli önemli, elindeki karta göre seçim yapmalısın.
Binance Pool önermiyorum çünkü aşırı sıkıntılı bir yer kendisi onun yerine Kucoin Pool kullanması daha mantıklı olur. Bende Binance kullandım ama ilk başlarda iyiydi son zamanlarda sürekli 0 Mh sorunu ile karşılaştım ve bazen 1 saat boyunca hiç kazım yapmadığı oldu çalıştığı halde. Kucoin kullanıyorum şu anda bir sıkıntı yok.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Hiveosta mı kazım yapıyorsun windowsta mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom