Tek kartla kazım için BinancePool kullan, çok kartla mining rig kurduysan Ethermine kullan.Şuan da en iyi kazma uygulaması ve havuz nedir?
Tek kartla binance kullanacağına Nicehash kullansın, zaten kazançlar yakın ancak hiç yoktan Nicehash'in hizmetinden yararlanmış olur.Tek kartla kazım için BinancePool kullan, çok kartla mining rig kurduysan Ethermine kullan.
Miner seçimi için ekran kartlarının tam modeli önemli, elindeki karta göre seçim yapmalısın.
Eğer 300mh altı isen 2miners üstü isen hiveon pool kullan miner programı da kartların yalnızca amd ise gminer karışıksa nbminer sadece nvidia ise t-rex miner önerimdirŞuan da en iyi kazma uygulaması ve havuz nedir?
Ne hizmeti var ki pek bilmiyorum ama iyiyse ve tek kartla kolay ödeme alacaksa kullanabilir.Tek kartla binance kullanacağına Nicehash kullansın, zaten kazançlar yakın ancak hiç yoktan Nicehash'in hizmetinden yararlanmış olur.
Tek kartla binance kullanacağına Nicehash kullansın, zaten kazançlar yakın ancak hiç yoktan Nicehash'in hizmetinden yararlanmış olur.
Eğer 300mh altı isen 2miners üstü isen hiveon pool kullan miner programı da kartların yalnızca amd ise gminer karışıksa nbminer sadece nvidia ise t-rex miner önerimdir
rx6600 var şuanda ortalama 28-29mh veriyor. Kaç gün yapıcağım belli değil satılana kadar yapıcağım. En karlısı sizce hangisi.Ne hizmeti var ki pek bilmiyorum ama iyiyse ve tek kartla kolay ödeme alacaksa kullanabilir.
Pool'la vs. uğraşırım dersen nicehash bakma, komisyonu bi tık fazla. Ama overclock pool gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum dersen Nicehash kullan, ödemelerini BTC olarak yapıyor kalan detaylar aşağıdaki yazımda mevcut.rx6600 var şuanda ortalama 28-29mh veriyor. Kaç gün yapıcağım belli değil satılana kadar yapıcağım. En karlısı sizce hangisi.
Binance pool kullanıcaktım ama binance hesabımda kimlik doğrulayamıyorum onun için o parayı binancetr hesabıma aktaramam sanırım. Direkt olarak binance tr hesabımın cüzdan koduna gelmesini istiyorum.
Binance Pool önermiyorum çünkü aşırı sıkıntılı bir yer kendisi onun yerine Kucoin Pool kullanması daha mantıklı olur. Bende Binance kullandım ama ilk başlarda iyiydi son zamanlarda sürekli 0 Mh sorunu ile karşılaştım ve bazen 1 saat boyunca hiç kazım yapmadığı oldu çalıştığı halde. Kucoin kullanıyorum şu anda bir sıkıntı yok.Tek kartla kazım için BinancePool kullan, çok kartla mining rig kurduysan Ethermine kullan.
Miner seçimi için ekran kartlarının tam modeli önemli, elindeki karta göre seçim yapmalısın.
Hiveosta mı kazım yapıyorsun windowsta mı?rx6600 var şuanda ortalama 28-29mh veriyor. Kaç gün yapıcağım belli değil satılana kadar yapıcağım. En karlısı sizce hangisi.
Binance pool kullanıcaktım ama binance hesabımda kimlik doğrulayamıyorum onun için o parayı binancetr hesabıma aktaramam sanırım. Direkt olarak binance tr hesabımın cüzdan koduna gelmesini istiyorum.
Windows'ta. 5500 xt ile tek kart.Hiveosta mı kazım yapıyorsun windowsta mı?
Yanlış yere cevap verdim yaaWindows'ta. 5500 xt ile tek kart.
Miner olarak gminerWindows'ta. 5500 xt ile tek kart.
Nicehash nasıl bir sistem?Tek kartla binance kullanacağına Nicehash kullansın, zaten kazançlar yakın ancak hiç yoktan Nicehash'in hizmetinden yararlanmış olur.
Hocam bende tüm minerlerde hata verdi sadece Teamredminer da vermedi şu anda onu kullanıyorum. 2 miners günlük ödeme yapıyor mu ya?Miner olarak gminer
Havuz olarak 2miners