Neler Yeni

En iyi mobil operatör hangisi?

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
Merhabalar şuanda vodafone red olarak yeni döneme geçip 250 lira fatura ödüyorum (25gb , sınırsız sosyal fln filan ) aklımda faturasıza geçme fikri var 250 lira fazla geliyor , cayma bedeli 325+ fatura ne yapmam lazım sizce tahdute 8 ay var daha faturasıza geçip 100-150 liralık kullanmak mantıklı olmazmı? ne yapmalıyım, hangi hata geçmeliyim?

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Geçenlerde turk telekomdan turkcell'e geçtim. Vodafone'u hayatımda bir kere kullandım. Vodafone Izdıraplı operatör. Turk telekom ya da Turkcell kullanılmalı bence. Turk Telekom Turkcell'e göre biraz daha uygun.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
En iyi operatör diye bir şey yoktur. Hepsi kansız orlando bloom çocuğudur. En iyi çeken turkcell diyolar ama 20 senedir kullanıyorum istanbul gibi bir yerde çekmediği oluyor. Vodafone en rezili. Turk telekom veya turkcell seçin geçin ama iyi operatör diye bir şey yoktur unutmayın.

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En iyi operatör diye bir şey yoktur. Hepsi kansız orlando bloom çocuğudur. En iyi çeken turkcell diyolar ama 20 senedir kullanıyorum istanbul gibi bir yerde çekmediği oluyor. Vodafone en rezili. Turk telekom veya turkcell seçin geçin ama iyi operatör diye bir şey yoktur unutmayın.
hocam vodafoneda red diye bsy var nasıl geçtim onu bile bilmiyorum geçeceğin diğer paket kullandığından daha yüksek fiyatta oluyor. türktelekom fatuırasız düşünüyorum

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Kesinlikle turkcell

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR