Neler Yeni

En iyi muadil parfüm markası sizce hangisi ?

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,386
İsim
Kaan
öncelikle tüm kokular herkese göre değişkenlik gösterir almadan önce deneyip almanızı tercih ederim...
MFY üzerinden gideceğim iyi bir esnaf ve kaliteli çalışıyor fiyatına göre.
1-BOİS İMPERAL 4 mevsim gidecektir
2-MONTABACCO İNTENSİVO 4 mevsim odunsu temelli temiz kokan bir parfüm relax basic giyimde 10 numara yakışır
3-VİBRATO fresh parfümdür temiz kokar ilkbahar yaz için uygundur
4-ALTHAİR kış aylarında güzel gider biraz eve girersin ve kurabiye yapılıyordur onun kokusu gibidir hiç denemedim
5-YSL Y herkesin alışkın olduğu kimse iğrenç demez ama çok çok iyide demeyecektir
dostum çok koku var eğer şehrinde muscent felan varsa gidip denemelisin dedim yada butik üreticiler varsa kendi deneyip alman daha iyi
sana en çok yakıştıracağım koku VALENTİNO BORN İN ROMA İNTENSE olurdu araştır bi derim
benden bu kadar...
Hepsine bakıcam hocam birazdan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

VALENTİNO BORN İN ROMA İNTENSE
Bunun linki var mı hocam tam modelini bulamadım

1-BOİS İMPERAL 4 mevsim gidecektir
2-MONTABACCO İNTENSİVO 4 mevsim odunsu temelli temiz kokan bir parfüm relax basic giyimde 10 numara yakışır
İntensivo'yu ve bois imperal'de karar kıldım bu ikisini deneyeceğim önce.

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,704
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bir arkadaş yanıma tatile gelmişti onda baya parfüm vardı hoşuma gitti bir bakayım dedim biraz araştırdım. Bir sürü marka var internette hangisinden alayım karar veremedim sizce hangisi daha iyidir ?
(Yaşadığım yerde orijinalini deneyemem kör alım yapmam lazım.)
D&P, MAD, Bargello

ananas_suyu

80+ Bronze
2 3 arkadaş alırsak direkt EmreGeldi'den alacağım dediğiniz gibi mantıklı.

Kış bitiyor gibi bir şey aldığım parfümleri de bir ay falan dinlendireceğimi düşünerekten.
Şöyle günlük kullanıma uygun baharda ve yazda iyi gidecek bir şeyler arıyorum.
God of fire, paradise garden, Le Male beau /lmlp/ paradise garden hangileri daha iyi olur sizce? Sizlerde genel beğeniye uygun bir iki öneri verir misiniz?
Le male iyi ancak gidebilceniz bir sephore Boyner gibi mağazalar varsa gidip bakın çok daha iyi olur böyle söylemek biraz kör alım oluyor

He ferah yazlık koku seviyorsan ben kenzo marine kullanıyorum güneş kreminsin yazlık koku güzel.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,386
İsim
Kaan
Le male iyi ancak gidebilceniz bir sephore Boyner gibi mağazalar varsa gidip bakın çok daha iyi olur böyle söylemek biraz kör alım oluyor
Mağaza yok ki resmen köyde yaşıyoz :D

He ferah yazlık koku seviyorsan ben kenzo marine kullanıyorum güneş kreminsin yazlık koku güzel.
Bakarım bir ona da sellamoglu'nun önerdikleri gibi parfümleri daha çok seviyorum.

ananas_suyu

80+ Bronze

Bakarım bir ona da sellamoglu'nun önerdikleri gibi parfümleri daha çok seviyorum.
Dediği parfümler hep 10k o parfümün alacağın muadil çin esanslı yarısından fazlası alkol basılmış parfüm olur tamam orjinal değil muadil alıyoruzda gene bir esans fiyatı var 4-5k parfümün 1k muadili olunca kullanılan esans nerdeyse orijinal kokulara denk Avrupa standartı esanslar oluyor 10lık parfümü 300-400 alınca aldığın dandik çin esansı olucak yarısında fazlasıda alkol. Eğer kaliteli istiyor Creed aventus al ozaman en baba parfumlerden. Ancak orjinaline yakın bir deneyim için bu fiyatlardaki parfümlere bakma

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,386
İsim
Kaan
Dediği parfümler hep 10k o parfümün alacağın muadil çin esanslı yarısından fazlası alkol basılmış parfüm olur tamam orjinal değil muadil alıyoruzda gene bir esans fiyatı var 4-5k parfümün 1k muadili olunca kullanılan esans nerdeyse orijinal kokulara denk Avrupa standartı esanslar oluyor 10lık parfümü 300-400 alınca aldığın dandik çin esansı olucak yarısında fazlasıda alkol. Eğer kaliteli istiyor Creed aventus al ozaman en baba parfumlerden. Ancak orjinaline yakın bir deneyim için bu fiyatlardaki parfümlere bakma
Ne alabilirim hocam o zaman bu pahalılar niche sayılıyor herhalde. Şu listelerden istediğim özelliklerde ne alabilirim ?

Ekler

• 1738273609927.png
    1738273609927.png
    253 KB · Hit: 2
  • 1738273629839.png
    1738273629839.png
    17.3 KB · Hit: 2
  • 1738273642679.png
    1738273642679.png
    60.5 KB · Hit: 2
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu

dostum bende senin yaşlarındayım eğer imkan varsa ilk önce mfy den tester satın al 5 ml 35 tl olması lazım ve bu şekilde bilgi sahibi olursun

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,386
İsim
Kaan
dostum bende senin yaşlarındayım eğer imkan varsa ilk önce mfy den tester satın al 5 ml 35 tl olması lazım ve bu şekilde bilgi sahibi olursun
Denenebilir hocam mantıklı.

Mfy'den tester alımı kalkmış galiba

Timci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fehim Şalış
Alberto Sego tek geçerim.

Top Bottom