taylansimdi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
ben paybacki hiç sevmedim.bence heat ve nfs 2019
Heat neden kötü? Heattaki amaç ne?Most wanted en iyisi
Heat en kötüsü
BENCE
Olay yanlış anlaşıldı siz fikirlenizi yazın da ben yeni güzel araba oyunu istedim 1920x1080 monitörüm var most wanted bi girdim çözünürlük desteklemiyor xd Tabi ki most wanted ve underground 2 candır.Underground 2 ve most wanted 2012 bence.
heat hikaye anlamında çok boş bir oyun ea demişki kanka bir oyun yapalım grafikleri müthiş olsun hissiyatı mükemmel olsun amacıyla oyunu yapmışlar ama hikaye konusunda zayıf kalmışlarHeat neden kötü? Heattaki amaç ne?
Hangi oyun bunlar?
Hikayesi olmadan nasıl bir oyun? Görev falan mı yok. Araba alma işleri nasıl para nasıl kazanılıyor.heat hikaye anlamında çok boş bir oyun ea demişki kanka bir oyun yapalım grafikleri müthiş olsun hissiyatı mükemmel olsun amacıyla oyunu yapmışlar ama hikaye konusunda zayıf kalmışlar
araba sürüşü olarak en iyisi kesinlikle heat
ama hikaye konusunda mostwanted ın arkasında
mesela most wanted dan örnek vereyim oyunun ilk başında arabamız bozuluyor ve arabayı kaptırıyoruz yarışta sonra arabayı kaptırdığımız çetelerin üyeleriyle sırayla kapışıyoruz 15 tane çete üyesi var en alttan üste doğru gidiyoruz ve yendiğimiz çete üyelerinin arabasını alabiliyoruz ve en sonda çete liderini yenip arabamızı geri alıyoruz 10 numara hikayeHangi oyun bunlar?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hikayesi olmadan nasıl bir oyun? Görev falan mı yok. Araba alma işleri nasıl para nasıl kazanılıyor.
Bir araba oyununda olabilecek en üst seviye hikayelerden biridir.mesela most wanted dan örnek vereyim oyunun ilk başında arabamız bozuluyor ve arabayı kaptırıyoruz yarışta sonra arabayı kaptırdığımız çetelerin üyeleriyle sırayla kapışıyoruz 15 tane çete üyesi var en alttan üste doğru gidiyoruz ve yendiğimiz çete üyelerinin arabasını alabiliyoruz ve en sonda çete liderini yenip arabamızı geri alıyoruz 10 numara hikaye
gerçekten çılgınca sen araba oyunu yapıyorsun ama şuanki çoğu hikaye tabanlı rpg oyunundan daha kaliteli bir hikaye çıkarıyorsun gerçekten inanılmazBir araba oyununda olabilecek en üst seviye hikayelerden biridir.
En ÖHM karakterlerden birine de sahip RAZOR senin ben...
O hikayeyi doğduğumdan beri oynuyorum bi zahmetBir araba oyununda olabilecek en üst seviye hikayelerden biridir.
En ÖHM karakterlerden birine de sahip RAZOR senin ben...
Son eleman değil de Porş'u yenmek çok zordu. 7 yaşındayken ne biliyim Shift'e basıp vites arttırmayı.gerçekten çılgınca sen araba oyunu yapıyorsun ama şuanki çoğu hikaye tabanlı rpg oyunundan daha kaliteli bir hikaye çıkarıyorsun gerçekten inanılmaz
mostwanted benim gönlümdeki yeri başkadır o son elemanı yendiğimde evde koşa koşa sevinç gösterileri yapmıştım
harbidenSon eleman değil de Porş'u yenmek çok zordu. 7 yaşındayken ne biliyim Shift'e basıp vites arttırmayı.