Son sürüme güncellemen lazım NFS'ni önce. Sonra buradan indir ve içindeki dosyaları direkt oyunun konumuna çıkartman yeterli.Nasıl kuruluyor nerden indireyim?
Çok iyi gözüküyor denerim.Bu arada geçen mod kurdum oyun baya güzel olmuştu linkini atmayı unuttum.
Son sürümdür herhalde sağlamindirden indirdim. Buradan indir demişsin ama link atmadın sanırım.Son sürüme güncellemen lazım NFS'ni önce. Sonra buradan indir ve içindeki dosyaları direkt oyunun konumuna çıkartman yeterli.
Pardon atmayı unutmuşum:Son sürümdür herhalde sağlamindirden indirdim. Buradan indir demişsin ama link atmadın sanırım.
NFSMW 1.3, NFSU 1.4, NFSU 2 1.2 olmalı.Son sürümdür herhalde sağlamindirden indirdim. Buradan indir demişsin ama link atmadın sanırım.
V.1.5.0.0 nfsmwPardon atmayı unutmuşum:
Widescreen Fixes Pack
Plugins to make or improve widescreen resolutions support in PC games, add more features and fix bugsthirteenag.github.ioMesaj otomatik birleştirildi:
NFSMW 1.3, NFSU 1.4, NFSU 2 1.2 olmalı.
Oyun sürümü demek istedim. Öyle bir sürüm yok.V.1.5.0.0 nfsmw
Sitede 1.5.0. yazıyor neyse hallederim şimdi olmazsa yazarım.Oyun sürümü demek istedim. Öyle bir sürüm yok.
Sağlam İndir kalitesi işte. Olmayan sürüm sallamışlar.Sitede 1.5.0. yazıyor neyse hallederim şimdi olmazsa yazarım.
Görüntü iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim. Genişledi tabi eskisine alışmışım. Bir de ayna var kapatamıyorum. Arkayı gösteren ayna.Sağlam İndir kalitesi işte. Olmayan sürüm sallamışlar.
Ayarlarda kapatılabiliyor ve daha iyi oldu sorulacak soru bile değil. Xbox 360 versiyonundan kopyalandığı için sorun olmuyor.Görüntü iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim. Genişledi tabi eskisine alışmışım. Bir de ayna var kapatamıyorum. Arkayı gösteren ayna.
Evet farkı şimdi anladım. Tüm arabalar uzundu şimdi normale döndü Vay be.Ayarlarda kapatılabiliyor ve daha iyi oldu sorulacak soru bile değil. Xbox 360 versiyonundan kopyalandığı için sorun olmuyor.