Arthur, Niko, Tommy ve Vito'nun yeri bende ayrıdır ama aralarından en iyi yazılmış karakter Arthur kesinlikle.Oyun dünyasında sizin için en iyi oyun karakteri hangisidir? Nedenleri ile birlikte yorumlara yaza bilirsiniz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ahhahaha farcry fazla oynamadım ne alaka kiHerhalde Vaas'ın da yeri ayrıdır senin için reis.![]()
Doğrudur hocamŞaka amaçlı yazdım reis. Vaas diğerlerine kıyasla bir ana karakter değil de kötü karakter olmasına rağmen çoğu oyuncuların için yeri ayrıdır da.![]()
Vito - Agent 47 - Prophet - Gordon Freeman - Joel Miller - Tommy Vercetti Benim Gözümde En İyilerdirOyun dünyasında sizin için en iyi oyun karakteri hangisidir? Nedenleri ile birlikte yorumlara yaza bilirsiniz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle