Neler Yeni

En iyi soğutması olan kasa

isReH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
is ReH
İlgilendiği Kategoriler
Full Stack Developer
Instagram
is.reh
Twitter
isReH1
Discord
ReH#0001
Bütçe
5000
Arkadaşlar malum yaza giriyoruz ve bilgisayarım çok ısınıyor kasayı değiştirmeyi düşünüyorum soğutması en iyi kasa sizce hangisi

Şuan Kullandığım Kasa :

GamePower WARCRY ATX​

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami

JackieTR

80+ Bronze
Arkadaşlar malum yaza giriyoruz ve bilgisayarım çok ısınıyor kasayı değiştirmeyi düşünüyorum soğutması en iyi kasa sizce hangisi

Şuan Kullandığım Kasa :

GamePower WARCRY ATX​

Dark Guardian.. Severek kullandığım kasa gayet içerisi serin tutuyor manuel olarak kasanın üstünde low ve high fan kontrol düğmesi var. Şuan ki fiyatı da gayet iyi bin lira civarında 800 e düşmüş. Belki ilginizi çekebilir. 4 adet fan mevcut 3 ön 1 arka egzoz çıkışı da power için gayet makul. Tek sevmediğim yanı ise guardian yazısı LED'li olabilirmiş :)

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul

Şuan Kullandığım Kasa :

GamePower WARCRY ATX​

Valla çok az kişi beğeniyor ama benim tasarımını inanılmaz sevdiğim Tuf GT-301 3 fan üzmez ama sevilmeme sebebini çözemedim

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin

Şuan Kullandığım Kasa :

GamePower WARCRY ATX​

O kadar para harcamaya gerek olduğunu sanmıyorum. Eğer fantezi peşinde değil, sadece performans peşindeysen paylaştığım model bile idare eder. Ancak işlemcinin ve soğutucunun ne olduğunu bilmediğim için bu kasaya paylaştığım soğutucu iyi gider. Yazın bile performansı iyi olur.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla çok az kişi beğeniyor ama benim tasarımını inanılmaz sevdiğim Tuf GT-301 3 fan üzmez ama sevilmeme sebebini çözemedim
Küçük dar bir kasa ancak cidden tasarımını bende seviyorum. Ancak çift fanlı ekran kartından büyük ekran kartı ile 5600X ve 12400F üstü işlemci kullanmak pek mantıklı olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,946
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom