Neler Yeni

En İyi Soğutmaya Sahip Laptop Hangisi?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Bilgisayarcı macunu fazla veya az sürüyor olabilir, bakımı kendi servisine yaptırın.
Valla hocam dediğiniz doğru olabilir ama temizlik ve bakımdan 1 gün sonra fanların bir durdu onun için içini açıp baktık macun gayet yeterli sürülmüştü fanlarda tertemizdi.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz

acheronx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
bilal bodur
Merhaba arkadaşlar 4 yıldır Acer marka laptop kullanıyorum ve aldığım günden beri cihaz 95 derecelerde çalışıyor. Kaliteli macun falan kullanarak dereceyi 80’lere düşürsem de max 3 ay sonra tekrar çıkıyor. Bende 12-13k’ya 2.el rtx 2070 veya 3060 laptop almak istiyorum. Soğutmada en iyi Asus rog diye biliyordum ama grafik testinde falan işlemci 97’leri görüyor. Yok mudur efsane soğutmaya sahip laptop. İnanın fan sesi önemli değil zaten şuan kullandığım laptobun fanları 6000 rpm’de dönüyor. Öyle rgb ışık, 144hz ekran değişik özellikler gibi bir beklentim yok tek istediğim soğuk çalışması. Zaten harici monitör kullanıyorum ekran boyutu falan önemli değil. 14 inch bile olur.
bro kullandığın acer marka nitro 5 AN15-55 mi acaba acer nitro bayağı soğutuyor diye övgüler görmüştüm

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes
Cpu her türlü ısınıyor hocam. Yalan yok sırf daha serin çalışıyor diye ryzen 5 4600h aldım full grafik bannerlord da 101 dereceyi gördü. İade etmeyi düşündüm ama sonra en ucuzundan soğutucu aldım en azından laptopun altı hava alsın diye birde soğutucu çalıştırdığımda 101 den 75-80 e kadar düştü. Biraz daha araştırıp ryzen controller programından cpu tdp sini düşürdüm şuan 70 dereceyi geçmeyen buz gibi bir laptopum var. Biraz cahil olduğum için İntel işlemcilerde tdp ayarlanabiliyor mu onu bilemiyorum. O bütçede genelde msi ve asus tavsiye ediliyor genelde.
hocam bendede aynı işlemci var ryzen controller da hangi ayarları yaptığını atabilir misin veya videodan fln yaptıysan onuda atsan olur bende yapıcam bi cesaret edemedim

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz

bt5214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
berke tiryaki
hocam bendede aynı işlemci var ryzen controller da hangi ayarları yaptığını atabilir misin veya videodan fln yaptıysan onuda atsan olur bende yapıcam bi cesaret edemedim

Cihaz tv youtube'dan bakabilirsin.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Sıcaklık sorununu çözmek için sıvı metal kullanabilirsin ama biraz risklidir.

Top Bottom