Neler Yeni

En Kaliteli Marka Ram Sıralaması Nasıl Olmalıdır ? (3200 Mhz CL16)

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Herkeste sorun olacak diye bir şey yok ama genelde XMP açmak istenildiğinde açılmıyor ve mavi ekran alan çok kişi var.
Hocam ben ramleri hiç kurcalamadım oc felan uğraşmadım ayrıca uğraşmayada gerek olduğunu düşünmüyorum. Bence her parçaya oc yapma meraklısı olan kişilerin psikolojik rahatsızlığı var.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Hocam ben ramleri hiç kurcalamadım oc felan uğraşmadım ayrıca uğraşmayada gerek olduğunu düşünmüyorum. Bence her parçaya oc yapma meraklısı olan kişilerin psikolojik rahatsızlığı var.
OC ile alakası yok XMP açmazsan RAM'lerin kendi MHz'inden düşük şekilde çalışıyor.

servet95

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Servet Yücel
Herkeste sorun olacak diye bir şey yok ama genelde XMP açmak istenildiğinde açılmıyor ve mavi ekran alan çok kişi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3200 çalışıyor kanka, AMD RAM MHz kısıtlaması yok anakarta göre belirlenir.
CPU-Z İndirip Ram bölümüne gelerek ekran görüntüsü atar mısınız? Veya Ordayken Crohom tarayıcıdan yüz tane sekme açın 2933 Mhz değeri geçecek mi ? Eğer geçerse gerçekten şok olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
Eğer oyun oynuyorsan yaklaşık 20 fps yüksek almak varken neden düşük oynayasınki bende bilmeden lpx aldım xmp sorunları yaşıyorum

servet95

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Servet Yücel
OC ile alakası yok XMP açmazsan RAM'lerin kendi MHz'inden düşük şekilde çalışıyo

Mesaj otomatik birleştirildi:

3200 çalışıyor kanka, AMD RAM MHz kısıtlaması yok anakarta göre belirlenir.

Hocam Kendi laptobumdan örnek vereyim ne yaparsam yapayım 2933 Mhz'yi geçmez CPU'um. Eğer uğraşıyorsanız sizde bir deneyin bu ekran görüntüsüde yardımcı olsun size.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    249.8 KB · Hit: 29
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,143
Üyeler
159,580
Son üye