Neler Yeni

En Kaliteli Şekilde Kayıt

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Selamlar forum üyeleri,

Konu başlıkta da gördüğünüz üzere OBS veya Streamlabs OBS fark etmez, en kaliteli şekilde kayıt nasıl alınır? Yayın ayarlarımı yaptım 720p 50fps diye (tabi garibanız olsa 10up 1080p basarım :D) Ama ben 9 10 aydır YouTube'ya sıkılınca videolar falan atıyorum olursa CS, FH4, VALO, MC vesayre. Ama bit ayarı ve codec olayını 10 aydır tutturamadım. OBS ayarlarım nasıl olmalı? İnsanlar 5000 bitrate kayıt alıyor sanki 4K video izlermişim gibi oluyor ben 5000 bitrate kayıt alıyorum ama görüntü 360p gibi. 6000-7500 bitrate kullanıyorum bu zamanlar.

Şimdiden cevaplar için teşekkürler, iyi forumlar.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Onlarda capture card var ondan ötürü o şekil ayna gibi görüntü verebiliyorlar. Capture card alana kadar şuanki ayarlarınız bence iyi. İyi yayınlar

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
Selamlar forum üyeleri,

Konu başlıkta da gördüğünüz üzere OBS veya Streamlabs OBS fark etmez, en kaliteli şekilde kayıt nasıl alınır? Yayın ayarlarımı yaptım 720p 50fps diye (tabi garibanız olsa 10up 1080p basarım :D) Ama ben 9 10 aydır YouTube'ya sıkılınca videolar falan atıyorum olursa CS, FH4, VALO, MC vesayre. Ama bit ayarı ve codec olayını 10 aydır tutturamadım. OBS ayarlarım nasıl olmalı? İnsanlar 5000 bitrate kayıt alıyor sanki 4K video izlermişim gibi oluyor ben 5000 bitrate kayıt alıyorum ama görüntü 360p gibi. 6000-7500 bitrate kullanıyorum bu zamanlar.

Şimdiden cevaplar için teşekkürler, iyi forumlar.
örnek veriyorum mesela the witcher 3 oyununda bol çimenli ormanlık bir alanda 5k bitrate ile aldığın görüntü kalitesi ile farklı bir oyunda düz grafiklere sahip orman çim gibi yorucu ve ayrıntılı içeriklerin olduğu bir oyunun kaydını 5k bitrate ile almak arasında çok fark vardır o yüzden sana görüntü kalitesi kötü geliyor olabilir diğer soruların hakkında fazla bilgim yok

Top Bottom