kaisermstf123
80+
arkadaşlar nerden bulabilirim kablolardan topluyorum genelde dışarda nerde bulabilirim?
dızlasam sıkıntı çıkar mı ufak tefek kabloları inşaatlardanelektrikçide çalışırken kablo soyup satıyordum ben anca kablodan bulursun
Hırsızlık yapsam sıkıntı olur mu tarzı bir sorudızlasam sıkıntı çıkar mı ufak tefek kabloları inşaatlardan
bizim burda 2-3 tane ev yıkılıyor
çalmıycam ki ufak tefek kablolar varsa alıcam inşaattanHırsızlık yapsam sıkıntı olur mu tarzı bir soru
Arkadasim elektrikçide çalışırsan her eline geçen kabloyu toplamiyorsun bir kablo çektikten sonra artan bir kablo oluyor eksik çekilmesin diye montaj yapıldıktan sonra da artan kablolar alınır onu da genelde usta alır. Eğer ustadan izin alırsan öyle toplarsın.
Ev sahiplerinden izin al derim.çalmıycam ki ufak tefek kablolar varsa alıcam inşaattan
tek yaşıyorumEv sahiplerinden izin al derim.
Bizim buralardan 2-3 tane ev yıkılıyor dedin o evlerin sahibi sen misintek yaşıyorum
he pardon :dBizim buralardan 2-3 tane ev yıkılıyor dedin o evlerin sahibi sen misin
Sıkıntı yok fakat öyle bir şey yapacaksan ev sahiplerinden izin al. Yıkılacak bina da ufak tefek kablo olmaz ki en kısa kablo en 1 metre olur eğer 2 tane yan yana olan prizden biri diğerinden atlama yapılmamışsa o da bir dairede en fazla 2 defa olur sadece o tarz kablo alacaksan da sana pek bir şey kazandırmazhe pardon :d
Bizim uzak arkabalar telefon kablolarini calmislardi 2 km boyunca anlasilmasin diyede telefon direklerinide sokup yakmislardi planlari kusursuzdu zamaninin 100ksi gibi bir rakam ediyordu sonra hurdaci ile 10k icin anlasamadilar farkli birine sattilar ilk hurdacida sinirlenip ihbar etti hala hapisteler her misafirlige vs gittigimiz dalga geciyorlararkadaşlar nerden bulabilirim kablolardan topluyorum genelde dışarda nerde bulabilirim?
tamamdır saolSıkıntı yok fakat öyle bir şey yapacaksan ev sahiplerinden izin al. Yıkılacak bina da ufak tefek kablo olmaz ki en kısa kablo en 1 metre olur eğer 2 tane yan yana olan prizden biri diğerinden atlama yapılmamışsa o da bir dairede en fazla 2 defa olur sadece o tarz kablo alacaksan da sana pek bir şey kazandırmaz
öyle bişey asla yapmamBizim uzak arkabalar telefon kablolarini calmislardi 2 km boyunca anlasilmasin diyede telefon direklerinide sokup yakmislardi planlari kusursuzdu zamaninin 100ksi gibi bir rakam ediyordu sonra hurdaci ile 10k icin anlasamadilar farkli birine sattilar ilk hurdacida sinirlenip ihbar etti hala hapisteler her misafirlige vs gittigimiz dalga geciyorlar